Hullala jó tiramisu tortához habtejszín helyett? (tudásbázis)
19. Noarashi
2011. dec. 4. 10:03
juzsurinak van igaza! A tiramisuhoz mascarpone kell! Igaz hogy drága, de az kell :) Meg jó minőségű kávé :)
Megjegyzem kerülöm az olyan "tejszín"habot, ami sosem látott tejet :) Mert vhogy úgy reagálok rá, hogy kihányom. Még akkor is, ha nem tudok róla.
18. Gy.Ibi
2011. dec. 4. 03:02
Én nem használok hulalát,mert hidrogénezik.Ami a hajnak nem jó,azt a gyerekekkel se etetem meg.Én egyfajtát néztem meg,arra rá van írva,mert már kötelező ráírni,mióta biztos,hogy ártalmas.
A margarintól is tartózkodok,elég volt az összetevőket elolvasnom.Pedig a napraforgót érlelő vegyszer fel se volt tüntetve.
Azt tudom,hogy nem kell hozzá habfixáló,napokig kemény marad.
Én sima poharas tejszínt használok mascarponéval,tojást nem teszek bele.
17. juzsuri
2011. dec. 3. 21:23
a tiramisuhoz,nem kell tejszin!!! mirol beszeltek!! mascarpone,tojas sargaja!!
16. bcdc11574c
2011. dec. 3. 14:04
Szerintem is jo a hullala. Egy tasak vaniliás cukorral izesitve még finomabb!
15. gevi1931
2011. dec. 3. 07:53
fincsi
14. panna1979
2009. máj. 27. 16:23
szerintem csak hulalából nem jó, nekem nagyon mű ízű
13. panna1979
2009. máj. 27. 16:21
tejszín és hulala keverékéből csináltam tiramisu tortát fincsi lett ,barbi tortát csináltam és a hulalát megfestettem aromával igy díszítettem
12. supin
2009. máj. 22. 07:46
Jó a hullala!
11. Rozália
2009. máj. 22. 04:43
Nah, jó pap...:)))
10. zsófyc
2009. máj. 21. 20:26
rózsaszín tiramisu?! :O :D
9. panna1979 (válaszként erre: 8. - Salabakter)
2009. máj. 21. 20:04
színezni lehet aromával,hogy rózsaszín legyen?
8. salabakter
2009. máj. 21. 19:35
Nagyon jó,csak én még egy kis cukrot,és vaniliás cukrot is teszek bele!Ez biztos,hogy nem fog összeesni.Nem kell bele sem zselatinfix,sem habfixáló!Sőt!!Nem is ajánlom.Csak arra vigyázz,hogy ne verd túl,mert akkor ebből is vajkrém lesz.
7. varga.nora
2009. máj. 21. 19:34
Figyi, a mi receptünk szerint hulala tejszín kell! Úgyhogy kiváló!
6. Marika156 (válaszként erre: 4. - Panna1979)
2009. máj. 21. 19:34
Én nem teszek bele,csak jó keményre felverem.Cukor se kell hozzá.Mióta megismertem minden sütihez ezt használom.Nem esik össze másnapra se.
5. zsófyc
2009. máj. 21. 19:28
Szerintem ha nincs tejszín az is jó, de azért mégsem ugyanaz:)
4. panna1979
2009. máj. 21. 19:28
A RÓZSASZÍN DOBOZOS ?KELL BELE ZSELATINFIX?
3. 5b55aabc6f
2009. máj. 21. 19:27
Azt meg hiszem!Én minden ilyen tejszínes édességhez azt használom és szuper,igaz hogy növényi eredetű,de finom és nem esik össze!
2. panna1979
2009. máj. 21. 19:27
Nagyon sürgős lenne ,mert nincs tejszín csak hullala . Reggel korán készítenem kell kettőt is szülinapra .
1. panna1979
2009. máj. 21. 19:24
Hullala jó tiramisu tortához habtejszín helyett?
További ajánlott fórumok:
- Nem keményedik meg a habtejszín, hiába verem, ez mitől lehet?
- Miért nem sikerült a habtejszínt felverni?
- Mitől lett ilyen a habtejszín?
- Ha a habtejszínhez nem teszek habfixálót, akkor nagyon híg lesz?
- A habtejszínbe (Hulala) tehetek-e zselatin fixet és habfixálót is a biztos hatás érdekében?
- Tiramisu tortához...