Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor? (tudásbázis)
Élvezet olvasni, ahogy össze-vissza írogatnak:) Szerintem nem mindenki ugyan arról beszélt. Csak mondta a tapasztalatait.
Röhej.
Nem,attól sem esik össze:)
A leg jobb a hullala semmi nem kell hozzá és tökéletesen kemény és tartos hab lesz, 2-3 perc és kész.
Nagy fokozaton,kb 3 perc,de én figyelni szoktam,hogy a habverőn mikor áll össze,akkor a legkeményebb és a kicsapódást így el lehet kerülni.A hullala a legjobb,nem is kell bele semmi.
Általában a tejszín felveréséről: ha egy darabig a leglassabb fokozaton vered, majd gyorsítasz, sokkal több lesz mennyiségileg. Ha gyorsan vered, 2 dl-ből 2 dl lesz, de ha lassan, akár szűken a duplája.
kész is lettem a kukactortával :) köszi a segítséget, fotó a képeim között, ha valakit érdekli
Tehetsz bele porcukrot, de tény, hogy van egy jellegzetes, "zsíros" íze. Mint mondottam, növényi olajból készül :(
A hulala édes, úgyhogy szerintem nem kell cukrozni. Ha úgy érzed, akkor tegyél persze :)
A sima tejszinből, ha túlverik/keverik, kiválik a vaj!
A hulala növényi eredetű, sosem látott tehenet!
-Viszont, még másnapra sem esik össze, ha hűtőbe teszed!
A Hulala sohasem esik össze, semmi sem kell bele! Nem tudom, te hogy csinálod, hogy pár perc múlva összeesik...
és ha teszek bele porcukrot? akkor se esik össze?
Egyáltalán nem kell bele habfixáló!!Anélkül is olyan kemény,mint a vaj,soha nem esik össze,sőt újraverhető:)
nem rossz, egész jó lett, de kicsit íze miatt úgy érzem jó lenne bele porcukor, szerintetek ha teszek bele, össze esik?
Én sem szoktam semmit bele tenni:) Habfixálót sem.A leggyorsabb fokozaton kb 5 perc és már kész is:)
hőmérséklettel nincs baj, hűtőből vettem ki
a sima tejszín tud becsomósodni, ahulala nem fog. akármilyen tempóban vered. legyen hideg, annyi. nem kell bele semmi.
Hideg legyen, arra figyelj csak!
szóval akkor lehet gyorsan? mert valahol azt olvastam, hogy ha gyorsan megy a robotgép szévállik, túrós lesz
szerintem feladtuk a leckét:DD
Ja és én azt tapasztaltam, hogy lehűtött Hulalából keményebb lesz a tejszín. De ez csak egy tipp. :)
Jól be legyen hűtve az a lényeg mert különben nem fogd tudni felverni!!! én nem szoktam habfixálót belerakni és mégis kőkemény
Szia!
A Hulala-ban az a jó,hogy SEMMI nem kell bele!!!Az állagát én figyelni szoktam,attól függ,hogy hogyan akarod felhasználni,Néhány percig (kb 5 percig)szoktam a leggyorsabb fokozaton működtetni a robotgépet.
lassú fokozaton először, különben lehet, hogy minden csupa tejszín lesz, habfixálót mindenképp tegyél bele, különben össszesik pár perc mulva! Nagyon fontos: csak hűtőből kivett tejszínt lehet kikeverni!!, én már megszívtam..én cukrot nem teszek bele.
Nem kell bele semmi, s ha gyorsan vered, hamarabb kész leszel. :)
Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor?
További ajánlott fórumok: