Melyik a legfinomabb fagyasztott húsgolyó/fasírtgolyó? (tudásbázis)
Nem venném meg a kész fasirtot- ki tudja mivan benne. Sokkal jobban jársz ha húst veszel amit a hentes előtted darálja le.
Nem egy nagymunka hozzáadni fokhagymát sót borsot
áztatott kenyeret vagy zsemlét tojást és egy kis füszerpaprikát. Gombocokat fomálok belőle zsemlemorzsába hempergetem - majd egy tepsibe amit kiolajozom bele rakom sorban és és meg sütöm.
De ha cifrázni akarom akkor mindegyik gombocba az ujjamat bele nyomon egy egy kis kocka sajtot teszek és ugy sütöm meg.
Nincs olajszag és addig mig sül mást is elvégzhetsz.
Gondolom hidegtálhoz (franciasaláta stb.) szolgálja fel. Függetlenül attól, hogy számomra a francia salátánál nincs undorítóbb étel, nem olyan rossz választás az sok vendég fogadására.
Nálunk marad a rántott hús+többféle köret vagy ha igénytelenek vagyunk szendvics.
Miért?? Miben sütöd, ha nem olajban?
Egyébként többször csináltam a fritőzben sütést úgy, hogy a fritut kiraktam a teraszajtó elé, egy asztalra, és ott sütöttem. Bent ebből a szagból semmit nem lehet érezni így. :D
Köszi szépen! Ki fogom próbálni. Hétvégére várunk kb. 30 embert házassági évfordulóra.
Amúgy a "saját készítésűek" lobogtatóinak elmondanám, hogy ha tényleg sok vendégről van szó, akkor nem állsz neki saját készítésűt sütögetni, ráadásul olajban, hogy aztán az egész lakás bűzölögjön...
Ó, a sok überháziasszony biztos jól megmondta, hogy csak a saját.
Lássuk be, van, amikor az mebrnek baromira nincs hangulata vele bohókodni.
Nekünk a sága vált be, a sima és a csípős is nagyon finom.
nekem beugrott 2 szó, de nem tudom van-e ilyen hgombóc, vmelyik biztos létetik a 2 közül:
kijevi
waldorf