Szerintetek melyik a legfinomabb alkoholmentes pezsgő? (tudásbázis kérdés)
Szénsavas üdítő drágább áron :D
Megeshet... :D
Lassan végére érek a pezsgőmnek. Nem alkoholmentes.
most BB-st vettünk és szerintem ez a legfinomabb
Én írok az italosba, és eltűnik?
Legközelebb Gurulljkat kigrammatizaljak nemetbol
Feladom a leckét: van egy Osztrák gyártó, akinek ha vízbe fojtogatnának sem tudom a nevét, pedig sok "nem pezsgőjüket" adtam el. Nem sok segítség, de "sch" van a nevükben.
Amúgy nem tudom hol laksz. Nézz ki párat az online shopból, és konkrétan azokkal keresd ital kiszállítoknal. Így talán lesz.
Kiderülne, hogy az összes topikot ő indítja. 🙄
Akkor a Pajtás ujságba kellett volna írni.
Fogalmam sincs, mert a "nevem" mindenhez adom.
De ez tényleg nem olyan téma amihez ne vállalhatná magát...
Kíváncsi lennék, hogy valakit mi motivál anonimként ilyen jellegű fórumot nyitni?
Hogy kipróbálja milyen így nyitni?
Mert más észszerű magyarázatot nem találok.
Amúgy jó bátor meg gizda vagy így anonim.
Mivel nem lehet anonim válaszolni, így nem mondom meg.
De hogy lehet ilyet kérdezni? Ahány ember, annyi ízlés, ráadásul senki nem kóstolta még az összeset végig, hogy el tudná dönteni, neki melyik ízlik a legjobban.
Én azt sem tudtam, hogy létezik míg ki nem írtad.
Traubisoda - költséghatékony 😀
Gyenge vagy bocs 🤣😂 nem úgy,mint aki egy alkoholmentes pezsgőről nyit anonim fórumot . 😉 Tudom ,én meg bunkó vagyok most
Nyitottál egy fórumot amihez hozzáfér az összes felhasználó.
Ehhez pedig teljesen felesleges volt az anonimitás.
Bocs, hogy élek. Szólt a pók a légynek😂😂😂😂😂
Gyengébbek kedvéért: azokhoz a felhasználókhoz szól a kérdés, akik szeretik a pezsgőt, fogyasztják is, méghozzá alkoholmentes formában.
Narancsos és epres ízben ittam. Igaz nem alkoholmenteset. Finoom! Édes volt tényleg. :)
Én márkától függetlenül bármelyikből ugyan ezt, ahogy mondod.
Néhai apósom kedvenc itala a szovjetszkoje igrisztoje (talán jól írom) volt, hát ... :/
Borkén ízt érzek minden Törleyből, pedig sosem ettem borként...
Köszi! Számomra a rosé finomabb. :)
Mi Tescoban, Auchanban vesszük, ott mindig van.
Én se. 😂 Egyszerűen büdinek érzem. És ahogy lenyelem, abban a pillanatban elindul vissza. Se esküvőn, se Újévkor se koccintunk vele.
Ahol én lakom csak alkoholmenteset árulnak szinte a vásárokban. Különböző gyümölcslevekből és forralt bor fűszerkeverékből van. Egész okes csak nekem túl cukros
Én is Törleyt mondtam volna, de azt hiszem fehéret ittam. Idén is alkoholmentes lesz, majd meglátjuk milyen. Remelem találok Törleyt.
Első gondolatom ez volt nekem is. Valaki azt mondta, porból van... Jöttek az ötleteket.
Annyit főzték, hogy elfőtt belőle :DD
További ajánlott fórumok: