Melyik a kedvenc, kutyafajtád? Miért? (beszélgetős fórum)
Ha a kunok ősi magyarok, akkor a komondor magyar.
Nekem nem probléma a fajta eredete, szeretem a komondort is, de az összes kutyafajtából tudnék még válogatni. Nincs egyetlen vagy kettő kedvencem.
Amstaff és boxer. Egyrészt nekem gyönyörűek, másrészt okosak és imádják a gyerekeket is [nem megenni]. 😁
Plusz rövid a szőrük, lelóg a fülük így nem olyan kényesek.
Igen... habár van olyan fajta, amelynek tartásával megtisztelve érezhetném magam, de nincs annyi pénzem.(Landseer.)
Vagy akkora szerencsém is csak egyszer volt, hogy más kidobta, én befogadhattam - talán keverék volt, vagy színhibás, de tökéletes családtag. (Leonbergi.)
De imádom, hogy azzal kezdődik minden napom, hogy üdvözölnek, és már hárman örülünk az újabb napnak. (Egy komondor és egy pumi keverék.)
Nekem a rotwweiler és a tacskó a kedvencem.A roti tekintélyt parancsoló a tacsi pedig nagyon bátor és jó jelző kutya.
A tacskó jelezte a betörőt a roti sarokba szorította,így sikerült elkapni.
Sajnos már csak Napos(tacskó) van velünk.
Azért egy kutya ennél jóval többre is képes.
Házat őrizni egy disznó is tud.
Mindegy! Egyszerűen imádom őket!
❤️
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Melyik a kedvenc állatod? Miért?
- Melyik a "legmenőbb" kutyafajta manapság?
- Melyik a kedvenc ruhamárkád és miért?
- Melyik az a kistestű kutyafajta, aminek olyan a szőre mint ha puha fonálból lenne?