Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)? (tudásbázis)
Illik?...Amelyik tetszik, amelyiket szeretitek.
Mi magunknak vettünk kutyát, nem a házunknak!:)
Angol cocker spániel vagy golden retriever :)
Vagy egy kis fekete senkinek sem kellő szőrgombóc a menhelyről ;)
Piros tető, fehér házfal, zöld fű.
Kell egyáltalán kutya, mikor minden szín megvan?
bele olvastam az utolsó kát oldalba.aki ezt indította annak nincs igénye egy hűséges társra.nem mi magyarok vagyunk igénytelen hülyék.nem a ház/lakás/kert alapján választjuk az állatainkat hanem az szívünk és az eszünk alapján.első látásra szerelem egy csivi vagy boxer??semmi gond ha tudsz vele megfelelően bánni.mert akár a csivi is lehet gyilkoló gép és egy boxer kezes bárány.ez sok rétű dolog.
Jaj,Ródlicska visszatért! :)
Fussunk! :)))))
Törölte, törölte... de így is tudjuk, hol a helyünk :o)))
Komolyan?Miről maradtam le...
Bizony...mi szerencsétlen,szappanopera-függő,korlátolt háziasszonyok! :)
Azt a bejegyzést Hoxa törölte,ahol imigyen lettünk leszólva.
Ahogy elnézem, nem tudtok felnőni a problémához... én sem :)))
Elrettentő példának jó:-D
Keresd meg a lehető legdrágábbat!!Az bizti jó lesz!
bohócot csinált magából és még szépen fejeztem ki magam
ma néztem, azt hittem, már megszűnt, de még nem:)
Ródli -a "kedves" fórumtémát felvető-eltűnt az éterben.Jobb is. :)
látom ez még mindig üt :)
Szerintem arany szobor kutya...basszus ilyen emberek tényleg vannak??? o.O
Igen!-ez a jó megoldás...de még jobb lenne, ha szűkölne és vonyítana a kovácsoltvas kapujuk mögött!! Jókat nevetnénk rajtuk.....a kapujukon kívül:DDD
tudod mit! neked inkább ne legyen kutyád! álj négykézlábra a kapu mögé és ugass!
Én eddig azt hittem, hogy a SZNOB-ot nem lehet fokozni... de már látom, hogy lehet :o)
A magyarok igenis igényesek, a hátad mögött nem beszélnek ki. A magyar szülők azt tanítják a csemetéjüknek, hogy szemtől szembe, őszintén, karakánul, "magyarosan" megmondják a véleményüket.
A magyaros véleményem az, hogy te, az anyagilag igényes, szellemileg nagyon igénytelen ember vagy.
Honnan jöttél, honnan veszed a bátorságot, hogy magyar nyelven, egy magyar fórumon igénytelenezz le bárkit is? Nézz magadba és szállj le a magas lóról, nem rád méretezték!
Tudjátok még az a szomorú az egészben, hogy van aki flancból vesz kutyát, mert majd szép lesz a kertben és annyi de annyi szeretetre vágyó kutya ül rácsok mögött a menhelyen. És vannak nagyon szépek is...
OMFG!!!!! Ez meg mi?! Kedves kérdező, nem is tudok mit írni, amit nem kéne cenzúrázni...
nekem a 11. ütötte ki a biztosítékot, de az ott maradt
Ment az én hsz is a levesbe....:(
Pedig én nem is használtam csúnya szavakat, csak azt írtam, gyorsan írok, mert kezdődik a Szomszédok!(mint sorozatfüggő háziasszonyhoz illik)
Megírtam, hogy már nem is akarok olyan kutyát amit megálmodtam, mert rájöttem, hogy nem menne a kerítéshez, de még a tetőhöz sem....:)
Hoxa törölni szokta az ilyen bejegyzéseket.
További ajánlott fórumok: