Melyik az a kistestű kutyafajta, aminek olyan a szőre mint ha puha fonálból lenne? (tudásbázis kérdés)
Az.
Imádnivaló, gyönyörű, ragaszkodó "mamikedvencék"
Megnéztem én is Monátokat, tündéri kutyi ő is. Tényleg olyan, mint Szotyikánk. Ami most a naplómban van kép, nem az igazi, mert sztem túl közeli felvétel. De egy szó, mint száz, nagyon aranyos fajta, rögtön megfogja az embert, amikor meglátja.
Kis puha selymes gombóckák.
A mi Szotyosunknak nagyon kellene már egy kislány, hogy legalább egyszer az életben megtudná, hogy milyen a kutyaélet gyönyöre :DDD Mennyi illat, jobbra, balra és csórikám csak epekedik.
Na de én csak a "nagyanyja", pesztrája vagyok, nem a gazdija.
A miénk havanese, aranyos kis illatos puhaság.
A bolognese "egy számmal kisebb" méret, és fehér,össze lehet téveszteni őket, mert egyébként kinézetre egyformák.
A mi Szotyosunk picinek 3 színű volt, tényleg, mint a szotyola, aztán az első nyírás után szinte teljesen fehér lett. Aztán az idő hozta(most 4 éves)múltával, jön vissza a tarkasága.
Ha megnézel "engem", a képeim között láthatod, meg a mai Borúról-derűs naplómban is van róla kép felrakva róla.
Az uszkár is nagyon aranyos puhaszőrű gombócka és az ő szőre sem hullik.Belőlük is van törpe méret.
Mondjuk tapasztalatból tudom, hogy túlzottan is ragaszkodó, talán kicsit hisztis is lehet ez a fajta.
Valamilyen bichon, ha nem teljesen fehér, akkor havanese.
Nekem bolognese van:)
Szia.
Olvasom, hogy Neked van 3 havád. Van köztük fiú is?
Mert én majd szeretnék a 'lányomnak' kicsiket, olyan fél év mulva kb. Kérdésem vállalsz vele/velük fedeztetést?
Havanese biztosan :)
Nekem is van egy kislány.
Vagy a bedlington terrier. Amíg nem simogattál egyet nem is gondolnád, milyen kis puha szőre van. És még bukfencezni is tud. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Melyik a "legmenőbb" kutyafajta manapság?
- Melyik a kedvenc, kutyafajtád? Miért?
- Top Dogs 3 - avagy a három legkedvencebb kutyafajtád
- Minden kutyafajtára kell szájkosár?