Mellciszta, mióma, pajzsmirigybetegség között milyen összefüggések vannak? (tudásbázis)
Abból gondolom, hogy mástól is hallottam, h ez a 3 problémája van...nekem először csak egyhe alulműkdés volt, endokrinológus szerint nem igényel kezelést.
Sztem a hormonok működése nagyon összefügg. Miómám volt, megműtötték, de már megint van.Biztos vagyok benne, hogy a hormonok eltérése okozza, csak az a baj,h az orvosok nem nézik így együtt a 3-at.
Vagy pajzsmirigyre kellen szedni hormont, vagy progeszteront, denem tudom, melyik lenne a helyes.A pajzsmigyemnél attól félek, ha gyógyszert szedek átcsap túlműködésbe, mert hallotam m ár ilyet.
Miből gondolod, hogy összefügg?
Mindenesetre érdekes, mert nekem pajzsmirigy alulműködésem van egy ideje, és pár hónapja észrevettem a mellemben fura kis "puklikat", de csak februárban tudok orvoshoz menni...egyelőre még nem tudom mik azok....
Ha még nem voltál a pm betegséggel endokrinológusnál , akkor mindenképp keress meg egyet.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van összefüggés a boldogság és a posztolás között?
- Lehet összefüggés a megszült gyermekek száma, és az újabb terhesség alatti mellnövekedés között?
- Van-e összefüggés a két dolog között: A gyerek minnnél többet van a levegőn, annál jobban nő?
- Kinek mit jelent a boldogság? Van-e összefüggés az anyagi jólét és a boldogság között?
- Bárányhimlő és köhögés között van összefüggés?
- A ciklusom ingadozik, 28-37 nap között, és borzalmas hasgörccsel jár, amit semmi nem mérsékel. Tabit szedtem, 3 évig. Összefügghetnek ezek?