Bárányhimlő és köhögés között van összefüggés? (tudásbázis)
hát, ő tudja :)
de néha nem árt kérdezni inkább, főleg orvostól.
az hólyagos akkor, mert már nem olyan egy bárányhimlő, mint régen volt, hogy hatalmas, vagy apróbb hólyagokkal van tele a teste a gyereknek.
Sok gyógyszer van már a szülőkben és a gyerekekben is.
Ezek elnyomják a valódi tüneteket.
Én konkrét hólyagot nem láttam
Piros, talán a közepében van némelyiknek ici pici fehéres valami. Aztán kifakad, és a teteje száraz valami lesz
azt még nem mondtad, hogy hólyagos?
köhögésre egy kis köptető és figyeld, ha hólyagos.
Amennyiben inkább foltos, szólj az orvosnak, vagy a kórházat hívd fel, mert a skarlát nem játék.
Habról még nem is hallottam.
Hintőpor van, meg cetirizin csepp
Akkor még nem köhögött.
Doki tegnap látta, köhögni kb 1 órája kezdett
és a köhögésére mit mondott?
mert azt nem illene most tennie :(
Ez sajnos járhat együtt vagy egymást követve.
Én már rutinos vagyok.
:)
Nekünk mindig együtt jön ez a kettő.
Azt javaslom nekünk az vált be hogy előbb a hab amit lehet venni a patikában, nem tudom mi a neve, és csak 4-5 naposan kend rá azt a port.Nekünk igy vált be.
hólyagos vagy csak foltos, és mellé köhög?
mert akkor nem bárányhimlő, ha nem hólyagos.
Akkor lehet skarlát is :(
inkább orvost javasolnék :)
6 éves kisfiam tegnap óta himlős. Most este elkezdett köhögni, kicsit hurutosabban.
Pöttye sok, hőemelkedése délelőtt volt.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van összefüggés a boldogság és a posztolás között?
- Lehet összefüggés a megszült gyermekek száma, és az újabb terhesség alatti mellnövekedés között?
- Van-e összefüggés a két dolog között: A gyerek minnnél többet van a levegőn, annál jobban nő?
- Kinek mit jelent a boldogság? Van-e összefüggés az anyagi jólét és a boldogság között?
- A ciklusom ingadozik, 28-37 nap között, és borzalmas hasgörccsel jár, amit semmi nem mérsékel. Tabit szedtem, 3 évig. Összefügghetnek ezek?
- Mellciszta, mióma, pajzsmirigybetegség között milyen összefüggések vannak?