Van-e összefüggés a két dolog között: A gyerek minnnél többet van a levegőn, annál jobban nő? (tudásbázis)
de ahogy elnézem a topic kiíróját,már nem az első gyereke
igy biztos van tapasztalat, akkor szerintem tanácsos előásni az eddigi gyakorlatot és úgy csinálni mint az elsőnél
egyébként komolyra fordítva
igazából hogy mennyire nő a gyerek ez genetika.
viheti levegőre annyit amennyit akarja, meg alhat amennyit csak bír, de ha a szülei kicsik és genetikailag ezt örökölte akkor úgysem lesz magas.
persze nem árt neki a levegő de szerintem csak étvágya lesz tőle,de magasabb nem lesz
:DDDD
egyébként hogy van-e összefüggés,mindenképpen úgy tudja meg ha kipróbálja.
vigye ki a levegőre aztán ha nő akkor bevált ha nem akkor így járt
aztán ha pár év múlva túlnő a szülőkön legalább lehet mondani hogy a levegő volt az oka
vagy az eső.... :DDDD
Egyik kollegám kezdett Norbizni, s mellette azt mondta, ő inkább alszik mint tornázik. Már -40 kg-nál tart, most kb 38 kg nem egészen 1 év alatt.
Nála bejött. Én sem hiszem, hanem látom.
Sőt!
Állítólag, ha a felnőtt sokat alszik, elkezd fogyni.
Minél többet alszik, annál gyorsabban nő, mert a növekedési hormonok alvás közben termelődnek.
Viszont, ha keveset alszik (napi 12 óránál kevesebbet)kövér lesz, ezt mostanában hallottam, bár nem hiszem, h így van.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van összefüggés a boldogság és a posztolás között?
- Lehet összefüggés a megszült gyermekek száma, és az újabb terhesség alatti mellnövekedés között?
- Kinek mit jelent a boldogság? Van-e összefüggés az anyagi jólét és a boldogság között?
- Bárányhimlő és köhögés között van összefüggés?
- A ciklusom ingadozik, 28-37 nap között, és borzalmas hasgörccsel jár, amit semmi nem mérsékel. Tabit szedtem, 3 évig. Összefügghetnek ezek?
- Mellciszta, mióma, pajzsmirigybetegség között milyen összefüggések vannak?