Megváltozott munkaképességűként a munkaerőpiacon (beszélgetés)
Szia!
Nem kaptunk még semmit :(
Olyasmi volt írva a végére nekem, a járadék folyósítása marad a régi.. és ... lesz az újabb felülvizsgálat.
40 % van nekem.
Lexi38, klára51, van valami fejlemény?
Még korai, annyira nem sietik el a választ...
A párom dec.6-án megy újra az ORSZI elé, mert fellebbezett. Újabb papírok, újabb ideg - de nem bízok benne, hogy bármi is változna -
Egyébként sincs semmi munkalehetőség még az egészségesnek sem, nemhogy a betegeknek. Pedig már több felé érdeklődtem és keresgéltem is a neten, de semmi okosat nem találtam...
Esetleg valakinek van valami ötlete?
Igen.
Nincs munkahelyem közel 2 éve.
Keresek.
Munkátatók, ha meglátják az orvosi papiruszaimat nem is kellek.
( nem vagyok roma, de hófehérke se. ráadásul sötét a hajam, épp hihetnek annak is. tehát lehet hogy ezért is nem kellek )
Munkaügyi központ nem sokat segít. Lehet hogy az a kevés állás is szájhagyomány után betelik, el se jut a munkaügyiig. ( nem mondhatom azt : nem csinálnak semmit. Nem vagyok ott, nem látom mi zajlik a háttérbe )
40 % - o van. 2012 be kell mennem bizottság elé. Mucsönek szokták nálunk hívni. Munka képesség csökkenés.
Nem is tudnék mostanság melózni, mert sokat kell mennem dokihoz.
A párom igen :(
Munkaügyi Központ segítsége: 0
Állás ajánlat: 0
Állás lehetőség: 0
Rokkantsági nyugdíj lehetősége: 0
Rehab:0
RÁT: 29.500.-Ft
Fellebbezés folyamatban...
Ha te is megváltozott munkaképességű vagy és vannak tapasztalataid, akkor oszd meg a töbiekkel, talán tanulunk belőle!
Van éppen munkahelyed? Vagy éppen keresel? Hogy állnak hozzád a munkáltatók? Mennyire érzed hasznosnak a saját életedre a Munkaügyi Központok segítségét? Segítenek egyáltalán?
Sok - sok megválaszolatlan kérdés, amikre remélem együtt találunk válaszokat is!:)
További ajánlott fórumok:
- Leszázalékoltak, megváltozott munkaképességűek tapasztalatai
- Hogy zajlik egy megváltozott munkaképességű felülvizsgálata?
- Hová kell beküldeni a megváltozott munkaképesség elbírálásához szükséges papírokat és milyen nyomtatványt kell kitölteni?
- 2012-től átalakul a megváltozott munkaképességűek ellátása. Vajon a gyest, gyedet is elveszik az ellátás alatt?
- Akit érint: Megváltozott munkaképesség! Tapasztalatokra lennék kíváncsi! Tud valaki segíteni?
- Milyen ellátások járhatnak egy megváltozott munkaképességű személynek?