Megváltozott a mellem...Mitől? (tudásbázis)
Én egy évig szedtem életemben fogamzásgátlót, de mintha egy másik nő lettem volna: az egész testem átalakult. Úgyhogy jól abba is hagytam. És tusom, hogy sokan használják, de én nem vagyok a híve azóta sem. Nekem pont elég az a hormonmennyiség, ami a testemben van, nem babrálom. Nem beszélve a trombózisveszélyről és az összes többi mellékhatástól.
De ha te mégis ezt választod, akkor válts másra, hátha az jobb lesz.
Alacsony vagyok, úgyhogy nálam a 47-50 kg nem csontosságot jelent, sőt.. teljesen átlagos alakom van ezzel a súllyal, karcsúnak mondható.
A régi 38 kg-hoz képest.
mióta szeded a fogigátlót?
én egyértelmű változást tapasztaltam a cicimen tabikor és anélkül... sajni a valóság a kevésbé tetszős számomra, de így is okés... nekem a tabi kicsit teltebbé tette.
Vékony nő vagyok, de mindig is normális méretű melleim voltak. Fogyástól sosem lett kisebb, és hízástól sem nagyobb, mindig maradt a mérete kb.
Viszont az elmúlt kb 2 hónapban megváltozott, kisebb lett valamivel, és olyan löttyedt, megereszkedett. Igaz, hogy a 47 kilómból fogytam 3-at, ami a testemnek már sok fogyás, de a mellem ettől sosem változott, nem hiszem, h emiatt lenne.
Fogamzásgátlót szedek, már arra is gondoltam, h az okozhatja valahogy, a hormonok...már gondolkodom a váltáson egy ideje, mert pecsételővérzésem van, és eléggé hisztis, lelkibeteg vagyok, sztem a tabi miatt.
Frusztrál, hogy kisebb lett a mellem, ilyen sosem volt. Mi a fene van a testemmel? Eddig teltebb volt, és mensi előtt sokszor olyan feszes, picit fájt, de ez volt a normális. Most semmi ilyen nincs...
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Mi volt az a dolog, amitől gyökeresen megváltozott az életed?
- Diéta, amitől megváltozik
- A gondolat, amitől gyökeresen megváltozott az életed