Diéta, amitől megváltozik (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy mit egyen az ember, aki diétázik és éjszaka is dolgozik???
Meg egyébként is..., mit érdemes enni egy éjszakai műszakban ami este 6-tól reggel 6-ig tart?
Előre is köszi a segítséget!
Minden diétában a mértékletesség a lényeg. A semmitől egyszerűen fizikai képtelenség hízni...
A diétának nem az a lényege, hogy mit eszel, hanem az hogy alapból odafigyelsz a mennyiségre. Ha nem 90 napossal, hanme más diétával is csak annyit eszel, ugyan úgy fogyni fogsz.:)
Az önmegtartóztatás a legnehezebb.
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, ha tudna valaki segíteni megköszönném!
A lisztérzékenység, nem befolyásolja ezt a diétát?
Vagy nincs -e vmi káros hatása a lisztérzékenyekre?
Ha tud vki segítsen!
Köszi!
Kedves Füge175!
A 90 napos diétát én egy hónapig csináltam, 12 kilót fogytam ( 19 éves voltam akkor és 69 kiló) aztán abbahagytam, és 3 kiló jött vissza, az is azért, mert utána sok hülyeséget összeettem.
Amúgy egyáltalán nem baromság, mert én ezt a receptet egy olyan ismerősömtől kaptam,aki 25 kilót fogyott vele és mindent szépen betartott,azóta eltelt egy év,és egy dekát sem hízott vissza.De ő ténylge szépen betartott mindent.
Egyébként osztálytársam is elkezdte,ő is fogyott csak ő is abbahagyta.
Tesóm is elkezdte, ő is kb 10 kilót ledobott, aztán abba is hagyta mert neki elég volt az a -10 kiló.
Tesóm egyébként valamelyik évben Norbizott és majdnem 20 kilót ledobott,viszont mellette keményen edzett is.
Volt kondibérlete, lépcsőgépezett, lag magic-ezett stb.
Egyébként a diéták sikere is attól függ, mennyi az annyi, amiből le akarsz adni.
Egy 45 kilós anorexiás hiába áll neki 90napos diétának, egy deka nem fog lejönni róla.
Minnél több a súlyfelesleg rajtad, annál látványosabb az eredmény.
Egy 85 kilós embernél (pl tesóm) 60 kilóra simán le lehet fogyni egy diétával.nem pont a 90 napossal, szerintem e többivel is, mert ott van miből leadni.
Szóval akik csak a vonalaikon szeretnének igazítani a 90 napossal, ne számítsanak drasztikus változásra :)
sziasztok
az éhezésnek semmi értelme.. amugymeg a 90 napos diéta egy nagy baromság.. anno nálam hizást váltott ki..
én atkinst kombinálom valamelyest norbival. eddig bejött... remélem sikerül..
a másik meg az hogy amit a 90 naposrol olvastam.. hogy ha abbahagyod a diétát vagy lazitasz akkor sem jönnek vissza a kilók... hát dehogynem.. ha abbbahagyod visszajön..
szénhidrátszegény étrend és mozgás. nekem ez jön be! semmi kenyér tészta krumpli cukor és rizs!mind rossz!
hát... én hogy abbahagytam a dohányzást 5kg- szedtem össze. Pedig ez nem hiányzott rám!
Most (többek között ez is) próbálom leadni!
De szerintem ha odafigyel rá az ember nem lesz gond a testsúlyal! És nagyon megéri! :)
Szia
Én a héten kezudtem el! De már most sokkal jobban érzem magam.Lehet hogy csak a tudat.... :::::)
Azért örülök hogy találok olyat aki most kezdi!
Persze:)))
Hagyd el az almákat.
Ma kezdtem a diétát, de most már a mérleg 1 kg-val kevesebbet mutat, mint tegnap.:-)
Csak így tovább!
én már sokmindent probáltam de sajna eddig nem jött össze még de talán majd moat
köszi a sok segitséget
Ja!
Én is csináltam .
Amit leadtam -20kg- 3 hó alatt, azt 2 hó alatt szedtem vissza.
babyigi
Szia!
A dohányzás abbahagyása után a legtöbb, ami az anyagcsere megváltozása miatt feljöhet rád, az 2-3 kg, ha csak nem kezdesz el nasizni össze-vissza, de ez le is megy, ahogy beállt az anyagcsere. Nagyon oda kell figyelni, kitalálni valamit a pótcselekvésre. Kötni, olvasni, írni, sétálni, akármi, ami lefoglal.
A köptetőt meg akkor kell szedni, ha ugye nem szakad fel a köhögés. Szerintem az ártalmas, ha nem jön ki a váladék.
Ha természertes módszerre vágysz, akkor vagy nézz utána a homeopátiának, vagy egyél sok mézet olyankor, bodzavirág teát...persze ha krónikus hörghurutod van-ami a dohányzás folyománya, azt nehéz elmulasztani. :(
sziasztok!
ha valaki abbahagyja a dohányzást nem fog meghízni tőle?
nem ártalmas a szervezetre a köptető szedése? valóban tisztítja a tüdőt?
köszi
Persze, hogy fog menni!
Van egy másik fórum (kérdések és válaszok 90napssal kapcsban) gyere át oda, mi ott vagyunk non-stop. Bár a csajok épp most bűnöztek a hétvégén, de azért nem ez a jellemző :) "nézz csak meg" engem :) egy megtestesült akaraterő vagyok hihi
Ha valami kérdés van csak bátran...
Fatabkát játékba nincs kedved beszállni? :)
Szia!
Én most szeretném kezdeni. Viszont még nagyon bizonytalan vagyok a körülményekben. Remélem azért fog menni.
Már hogyne hinném :) Vannak itt még fiúkák, csak másik topicban - szóval nem vagy egyedül :)
Testmozgás tényleg nagyon jó, gyorsítja is a fogyást, de sajna diéta nélkül a testmozgás sem ér sokat (max a bőrnek jó). Én már beleestem abba a hibába, hogy edzettem heti 3-4-5ször, de mellette ettem is rendesen (csoki, stb. ahogy kell...ja és este is persze) és egy dekát sem fogytam. sőőőt... szóval figyelni kell sajna a kajára.
Cigivel nincs probléma... mivel nem vagyok szmokingos :)
Dehogy dobod! Csak kitartás!:)
El sem hinnéd, hogy egy srác látogatta meg ezt a női portált:D
A módszereket az itt olvashatókból dolgoztam ki a saját ízlésem szerint:) Szerintem testmozgás nélkül egyetlen kilót sem lehet fogyni, kizárólag a halálos betegségben szenvedőknek vagy az anorexiásoknak:) Az este 6 táni étvágyat egy kis Ranitidin-B segítségével gyorsan el lehet tüntetni. Egy próbát megér! És ha valaki elég elszánt, szerintem nem lehet akadály. A cigihez sem szükséges semmi,csak akaraterő. Ez különböztet meg minket a többi organizmustól: uralkodhatunk az ösztöneinken. De csak ha akarunk is.
Húú, ügyi vagy! Bár a módszered elég kemény, de a hatás nem marad el ezek szerint!
A 2. pont mire jó?
1-el nincs gond, a 3-asat próbálom én is tartani, mármint az edzéseket... mert én ennyire azért nem szeretek futni :)
4-5. Igen, ezt nekem is muszáj lenne tartanom :I
6. asszem erre nincs szükségem
...miiii? és a végén feldobom a bakancsom?? :)
Sziasztok!
Nekem van egy tuti módszerem,amivel novembertől idáig(febr.18) 36 kg-ot fogytam!:)
1. lépés: cigaretta kikukázása
2. lépés: acetilcisztein tartalmú köptető szedése(ACC,Fluimucil) 2 héten át
3. lépés: 2 km futás a parkban minden este,majd picit többet,végül az utolsó hónapban 6 km-re növelve az "adagot"
4. lépés: este 6 után már semmit sem ettem
5. lépés: napi 3 liter tiszta víz ivása
6. lépés: Zantac(ranitidin) tabletta a gyomorégés ellen
ez a módszer halálos
Szia!
Én is szeretnék fogyni, így most kinyomtattam a diétás receptet. Hétfőtől kezdem, és remélem valamilyen jó eredményt elérek vele.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi volt az a dolog, amitől gyökeresen megváltozott az életed?
- A gondolat, amitől gyökeresen megváltozott az életed