Meggy-marcipán praliné recept
1 perc
A Meggy-marcipán praliné hozzávalói:
100 g szárított meggy
2 ek rózsavíz
1 ek természetes rumaroma
100 g darált mandula
A Meggy-marcipán praliné elkészítési módja:
Keverje össze a meggyet a rózsavízzel és a rumaromával, majd hagyja egy órán át pihenni, végül pürésítse mixerrel, adja hozzá a mandulát és gyúrja össze. Formáljon belőle golyókat és hagyja egy éjszakán át száradni. Vonja be a forró vízgőzben meg olvasztott csokoládéval, majd hagyja ki hűlni, és forgassa bele a kókuszreszelékbe. Egy éjszakányi száradás után tegye bele a papírkosárkákba.
200 g fehér csokoládé kókuszreszelék
20 pralinés papír
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 17b4718bd7, 2007. dec. 7. 20:08
A meggy-marcipán praliné elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.