Medvehagymás avokádó krém recept


2 avokádó
10 szál medvehagyma
1 mokkás kanál lenmag olaj
só, bors, citrom.
A Medvehagymás avokádó krém elkészítési módja:
A medvehagymát megmosom, majd apróra vágom. Az avokádód lemosom, kettévágom eltávolítom a magját, és kikaparom egy üveg tálba, villával összetöröm, belekeverem a medvehagymát sózom . Az olajat hozzákeverem, borsot is ízlés szerint, majd pár csepp citrommal jól kikeverem. lezárva hűtőbe érlelem 2 órát, hamar barnul! pirítós kenyérrel nagyon finom! Jó étvágyat!
Tortilla chips mellé is kitűnő!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2016. márc. 7. 16:58
A medvehagymás avokádó krém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.