Majonézes hagymás gombasaláta recept
30 perc
A Majonézes hagymás gombasaláta hozzávalói:
50 dkg apró sampion gomba
2 fej lila hagyma
3 dl tartár mártás
ízesítéshez, snidling, petrezselyem ,só
A Majonézes hagymás gombasaláta elkészítési módja:
A hagymát megtisztítom vékony szeletekre vágom lesózom.A gombát átmosom uborka gyalun leszelem, 2 percre forró enyhe sós vízbe dobom, majd gyorsan hideg vízbe teszem, hogy roppanós maradjon.Amikor kihűlt összekeverem a gombát, hagymát, és belevágom a snidlinget, majd ráöntöm a tartár mártást, jól összekeverem.Megszórom friss petrezselyemmel, és a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Rántott, és sült húsok mellé nagyon finom!
Jó étvágyat!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2015. máj. 1. 19:06
A majonézes hagymás gombasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.