Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes hagymás gombasaláta recept

Majonézes hagymás gombasaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

A Majonézes hagymás gombasaláta hozzávalói:
50 dkg apró sampion gomba
2 fej lila hagyma
3 dl tartár mártás
ízesítéshez, snidling, petrezselyem ,só


A Majonézes hagymás gombasaláta elkészítési módja:
A hagymát megtisztítom vékony szeletekre vágom lesózom.A gombát átmosom uborka gyalun leszelem, 2 percre forró enyhe sós vízbe dobom, majd gyorsan hideg vízbe teszem, hogy roppanós maradjon.Amikor kihűlt összekeverem a gombát, hagymát, és belevágom a snidlinget, majd ráöntöm a tartár mártást, jól összekeverem.Megszórom friss petrezselyemmel, és a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.

Rántott, és sült húsok mellé nagyon finom!

Jó étvágyat!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes hagymás gombasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook