Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie? (beszélgetős fórum)
Szia!
Megkérdezhetem ,hogy Pesten hol végezted el a gyógymasszőr tanfolyamot? Engem is érdekelne a dolog!
Előre is köszönöm!
Ingyenes masszőr gyakorlati oktató képzés indul februárban Budapesten.
Jelentkezés feltétele:
-érettségi bizonyítvány
-OKJ-s masszőr szakképesítés
Jelentkezési határidő: 2010.okt.30.
A képzés időtartama: 2 tanév, félévente 4x2 nap.
Cím: 1117.Bp.Fehérvári út 44.
Tel: 322-7844
Ott nem vagyok képben, én Pesten végeztem.
Gondolom a rendes gyógymasszőri érdekel? A gyorstalpalós két-három hónapos képzéseknek nincs értelme és respectje....
Szia!
Alkalmazottként nem sok lóvéra lehet számítani, közalkalmazottként asszem most 90 br környékén van a kezdő bér, egyéni vállalkozóként pedig szintén kell jópár év, mire anyagilag (is) megéri ezt csinálni.
Sziasztok!
Tényleg nem kell semmi extrára gondolni, egy "szimpla" gerincferdülés meg simán belefér. Elvileg a körzeti dokis kis igazolással kell menned a suliba és ennyi. Szóval naggggyon komoly!! :-)))
Jaa, és kedves erikasz!
Neked mi a meglátásod, a gerincferdülés probléma a masszőr szakmába?
Köszönöm válaszod!!!! :)
Várom a tovább válaszokat is!!! :)
Kedves erikasz!
Te hol végezted a masszőr tanfolyamot, vagy kiket ajánlasz?
A masszőr pályán mennyire veszik szigorúan valakinél a nagyon rossz látást vagy rosszab esetben a vakságot?
Kérlek erről a témáról, kérdésről részletesebben ha tudná pár mondatot írni, azt nagyon megköszönném!!
előre is nagyon köszi!!! :)
Értem, szóval akkor ez sem akadály a pályán!
Köszönöm!!! :)
Gerincferdüléssel nem lehettél masszőr?
Tudtommal az nem akadály!
Szia!
Menj fel az ETI oldalára és ott nézz utána,vagy kérdezd meg.Ott tudnak segíteni,mert az az Egészségügyi Továbbképző Intézet és ott kell úgy is vizsgázni.Kid szeretne masszőr lenni?
További ajánlott fórumok:
- Az orvosira jelentkezek jövőre. Bármilyen OKJ -s tanfolyamot elvégzek kapok pluszpontot vagy csak ha valami egészségügyit?
- A házi orvos tudja úgy is adni az egészségügyi alkalmassági papírt, hogy nem az aznapi, hanem egy régebbi dátum szerepel rajta?
- Műkörmös tanfolyamhoz egészségügyi alkalmassági?
- A foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat miből áll?
- Középiskolai felvételi előtt, mit jelent az egészségügyi alkalmassági vizsga?
- Tudja vki, hogy egy cukrász alkalmassági vizsgán(szakmain és egészségügyi) mit néznek?