Műkörmös tanfolyamhoz egészségügyi alkalmassági? (tudásbázis)
Én úgy tudom, hogy tüdőszűrésre is kell beutaló, legalábbis a mi városunkban. Aztán ezután kell menni, de nem háziorvoshoz, hanem üzemorvoshoz. Általában szoktak megadni egy címet, de ha nem, akkor te választhatsz.
Szerintem a tarifák mások, vigyél magaddal pénzt...
Szia!
Oké, tehát előbb tüdőszűrés, aztán doki az ott kapott papírossal. Gondolod 6000 elég? :)
Sima háziorvos is kiállíthatja ugye?
Tüdőszűrő papírral kell menni ahhoz az orvoshoz aki kiállítja az eü kiskönyvet...
Vigyél magaddal 6000ft-ot is.
Sziasztok!
Jelentkeztem műkörmös tanfolyamra. A jelentkezési laphoz csatoltak egy levelet, melyben leírják, hogy szükséges orvos által kiállított alkalmassági, amihez formanyomtatványt küldtek is. Azt aláíratom a dokival az addig rendben is van. De írták, hogy kell egészségügyi kiskönyv. Vettem papírírószerben, melynek ez a neve: Egészségügyi nyilatkozatok és vizsgálati adatok. 60 ft volt összesen. Tüdőszűrőre is kell mennem. Oda ezt a könyvet kell magammal vinnem? Mi legyen a sorrend? Előbb doki, aztán tüdőszűrő, vagy mindegy? Aki már túl van ilyeneken, legyen kedves segíteni és írja le a folyamatot!
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Az orvosira jelentkezek jövőre. Bármilyen OKJ -s tanfolyamot elvégzek kapok pluszpontot vagy csak ha valami egészségügyit?
- A házi orvos tudja úgy is adni az egészségügyi alkalmassági papírt, hogy nem az aznapi, hanem egy régebbi dátum szerepel rajta?
- Műkörmös tanfolyam előtti alkalmassági vizsgálat miből áll?
- Sportoktató tanfolyam esetén mit vizsgálnak az orvosi alkalmasságin?
- A foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat miből áll?