Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Márványsajtos-juhtúrós tészta recept

Márványsajtos-juhtúrós tészta recept

Elkészítési idő 20 perc

A Márványsajtos-juhtúrós tészta hozzávalói:
25 dkg márványsajt
15 dkg juhtúró
5 dkg vaj
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
fél kiló szarvacska,nyakkendő vagy bármilyen hosszúkás kb 5 cm hosszú tészta
oregánó, bazsalikom, fehér bors


A Márványsajtos-juhtúrós tészta elkészítési módja:
Teflon serpenyőben megolvasztom a vajat, a sajtokat, belenyomom a 2 gerezd fokhagymát zúzva, oregánó, bazsalikom és fehér bors hozzáadása után takarék lángon összemelegítem.Nem forralom a tejszín miatt. Forró, sós vízben megfőzöm a tésztát "al dente" és ráöntöm a kész, forró szószt.

Óvatosan kell sózni, mert a sajtok néha sósak.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A márványsajtos-juhtúrós tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook