Márványsajtos-juhtúrós tészta recept


25 dkg márványsajt
15 dkg juhtúró
5 dkg vaj
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
fél kiló szarvacska,nyakkendő vagy bármilyen hosszúkás kb 5 cm hosszú tészta
oregánó, bazsalikom, fehér bors
A Márványsajtos-juhtúrós tészta elkészítési módja:
Teflon serpenyőben megolvasztom a vajat, a sajtokat, belenyomom a 2 gerezd fokhagymát zúzva, oregánó, bazsalikom és fehér bors hozzáadása után takarék lángon összemelegítem.Nem forralom a tejszín miatt. Forró, sós vízben megfőzöm a tésztát "al dente" és ráöntöm a kész, forró szószt.
Óvatosan kell sózni, mert a sajtok néha sósak.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Mariann63, 2012. ápr. 1. 11:00
A márványsajtos-juhtúrós tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.