Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Marharagu recept

Marharagu recept

A Marharagu hozzávalói:
1 kg marhalábszár (vagy hasonló marhahús, de comb semmiképpen)
4 vöröshagyma
25 dkg gomba
2 evőkanál liszt
3 dl fekete sör (ha nincs, barna sör is megteszi)
1 evőkanál barna cukor
1 babérlevél
5 dkg vaj
0,5 dl olaj


A Marharagu elkészítési módja:
A kb. 5 cm-es kockákra vágott húst olajos vajon minden oldalán megsütögetjük, majd kiszedjük. A zsiradékon megdinszteljük a szeletekre vágott hagymát, rátesszük a negyed-, félbevágott gombát. Amikor a levét elfőtte, meghintjük liszttel, pár percnyi kevergetés után felöntjük a sörrel. Hozzáadjuk a cukrot, visszatesszük a húst babérlevél kíséretében és sütőben kb. 3 óráig sütjük.

Petrezselymes burgonya illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A marharagu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook