Marhahússaláta vegyes zöldséggel recept
A Marhahússaláta vegyes zöldséggel hozzávalói:400 g marhahúsfilé
1/2 kígyóuborka
100 g mángold
100 g céklalevél
1 sárgarépa
1 finomra vágott chilipaprika
1 kis fej lila hagyma
2 ek olívaolaj
4 ek szójaszósz
4 ek marhahúsleves
só, frissen őrölt bors
A Marhahússaláta vegyes zöldséggel elkészítési módja:
Mosd meg és vágd vékony szeletekre az uborkát. Mosd meg a mángoldot és a céklalevelet, távolítsd el a vastag levélszárakat, majd vágd finomra. Tisztítsd meg a sárgarépát, és az uborkához hasonlóan vágd nagyon vékonyra. A hagymát is vágd apróra. A zöldségeket dekoratívan rendezd tányérra. A húst sózd és borsozd meg, és forró olajban mindkét oldalán süsd pirosra. Vedd ki, pár percig pihentesd, majd vágd vékony csíkokra. A pecsenyelevet öntsd fel a szójaszósszal és a húslevessel, majd ha szükséges, még egyszer borsozd meg. A húst rendezd a salátára, locsold meg az öntettel és tálald.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. ápr. 13. 19:46
A marhahússaláta vegyes zöldséggel elkészítési módja és hozzávalói.