Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Málnás-zabpelyhes süti recept

Málnás-zabpelyhes süti recept

Elkészítési idő 45 perc

A Málnás-zabpelyhes süti hozzávalói:
20 dkg liszt
20 dkg zabpehely
25 dkg vaj
15 dkg barna cukor
30 dkg málna
1 kkan. szódabikarbóna
10 dkg durvára vagdalt dió
csipet só


A Málnás-zabpelyhes süti elkészítési módja:
Összegyúrjuk a lisztet,zabpelyhet,cukrot,sót,szódabikarbónát,diót.Ráreszeljük a hideg vajat,s összemorzsoljuk. Egy kisebb tepsit kivajazunk-lisztezünk.Belekanalazzuk a tészta 2/3-át,kissé egyengessük is el.Rá a málaszemek,s végül a maradék morzsa.

réteslisztböl jobb
160-170 fokk
várjuk meg hogy kihüljön utána szedd ki viszont mig meleg porcukorral vagy vanniliáscukorral megszorva fini lesz


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A málnás-zabpelyhes süti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook