Málnalevél tea (beszélgetés)
ehhez figyelned kellene az egyéb jeleket: hőmérőzéssel láthatod, mikor esik le, ill. emelkedik meg a hőd, aztán peteérés környékén megváltozik a nyák, illetve vehetsz ovulációs teszteket is, az pontosan kimutatja a peteérést
Amit én még olvastam, hogy sokan ettől a teától erősebben érzik a peteérés tüneteit, na ez nálam azt hiszem bejött, 2 napig fájt enyhén a hasam, illetve a napján még erősebben bele-beleszúrt, alig tudtam olyankor menni. Másnap reggeltől emelkedett is a hőm.
Ja és nekem nem hozta előbbre (épp középidőben szokott amúgy is lenni), sőt inkább 2-3 nappal későbbre tolta...
Málnalevelet nem nagyon ajánlom,alhasi vérbőséget okozhat. Azt szülés előtt szokták inni
Cickafark peteérésig, utánna palástfű.
Nekem nem jött be sajna,de sokaknak segített.
További ajánlott fórumok:
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- Cickafark, Palástfű, Málnalevél teakeverék segítsége!
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Hol tudok venni málnalevél teát Veszprémben vagy környékén?
- Szülést könnyítő praktikák, gátvédelem: málnalevél tea, homeopátiás szerek, dianatal gél, kinek mi vált be?
- A málnalevél teából a szülés előtti 4-5 napban mennyit kell/szabad meginni?