Cickafark, Palástfű, Málnalevél teakeverék segítsége! (beszélgetős fórum)
Segítséget szeretnék kérni!
Egy sajnálatos terhességmegszakítás után, fogalmam sincs, hogy most középidő előtt vagy után járok, nem tudom melyik teafüvet igyam, hogy rendezze a ciklusomat. :(
Érdemesebb ilyenkor vegyíteni a palást és cickafarkfüvet?
Hozzá segítenek ezek a gyorsabb regenerációhoz?
Sziasztok!
Nekem nagyon sokat segített a palástfű tea, naponta 2x, reggel és este ittam. Elvesztettem az elsőt , valószínű a vékony nyálkahártyám miatt. Elkezdtem inni a teat és a következő hónapban összejött a babó , aki most 12 hetes :)))
...inkább ezt,és terhesség előtt ajánlatos a vitamint kezdeni a magzat védőt magzat vitamint szedni,és sok sok sok folyadék!!!!!!
szép napot
A palástfű a medence vérellátását serkentve segíti a méhnyálkahártya felépítését, ami a beágyazódáshoz fontos.
Alkalmas még túlsúlyosok PCOS-ok ciklusának szabályozására.
Fogyasztható tea vagy globulusok formájában, a ciklus második felében, tüszőrepedéstől a mensiig.
Teából napi 2-3 csészével ajánlott inni, elosztva az egész napra.
A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani.
.........terhesség utolsó heteiben a 37. héttől, mert fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elősegíti a szülést. Ezért a terhesség korábbi heteiben nemajánlatos fogyasztani csak a37. héttől.
Fogyasztható tea vagy globulusok formájában a menstruáció első napjától a tüszőrepedésig.
Teából napi 2-3 csészével ajánlott inni.
A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta.
Lehet,h igazad van,majd mondom a dokinak,mert a kiskatona vizsgálatra kell beutaló.:-/
Köszönöm,viszonylag jól vagyunk lelkileg.Én 2szer volta mélyponton,de a párom 1 mondattal kirántott mindig.:-)
Csak az a nehéz ebben,h annyira szeretné,tudod?Jobban,mint én.És azt látni,h amikor baba közelbe kerül,azonnal rárabol...A barátnőim irigyelnek érte...Én meg sírni tudnék,h nem adhatom meg neki...Vagyis eddig nem sikerült.De ezután sikerül!:-)
És ti?
szia!
Nem laparos lenne.
Altatásban csinálná a petevezeték átjárhatóságot,
de tényleg reméljük hogy nem kell sem nekem sem neked.
Párodat sztem még a három hónap alatt vizsgáltassátok ki.
Ne utána menjen vele az idő, hanem még az alatt amíg szeded a gyógyit.
4 szexmentes nap kell hozzá, aztán leadja a tudod mit.és bevizsgálják stb, szb.
És akkor ő már teljesen ki lesz zárva.
Lelkileg meg amúgy hogy vagy?? vagytok??
vááá...nálam ugyanez van...
Neked lapar lenne a műtét?vagy hsg?nekem lapar...(reméljük ez csak feltételes mód és egyikünk sem kerül oda)
a teákat én is iszom,nekem is van.Nekem van fagyöngytinktúrám is,arra is vissza kéne szokni.:-)
Sziasztok!
Páromat is most kell megvizsgálni a három hónap alatt, mert hát ugye a dokim felírt, closilt meg proverát, egyiket előtte másikat utána, és mondta a doki, hogy három hónap alatt vizsgáltassuk ki őt is, és ha nála minden rendben, de a három hónap alatt mégsem sikerülne akkor januárban megműt.
Mondta a dokim, hogy az első két hónap alatt ne számítsunk sikerre, csak a harmadik hónapban, ha véletlenül még is csak sikerülne előbb az csak a véletlennek köszönhető.
Tea: nah sok felé jártam kérdeztem hallottam:
mensi első felében cickafarkfű tea lesz és mensi második felében pedig a palástfű.
A málnalevelet a cicafarfűvel együtt fogom inni, mert igaz, hogy ugyan az a hatás, de nem gond, és úgy finomabb is.
Na,akkor nekem a 16. DPO-n még semmit nem mutatna,mert 14-15 napos a luteálisom.
Így kb a 17-18. nap lenne jó a tesztelés.Ezt is tudom mostmár.:-)
hát igen, sajnos van, hogy nem mindig esik le menzi napján, és így becsaphat a saját szervezet hője, csak menzi megjövetelekor esik le igazán.
Babatervezők egyébként ezt írja erre:
Ha a hömérséklet több mint 18 napig fent marad, ez utalhat terhességre. Ennek oka, hogy a ciklus végén a sárgatest nem fejlödik vissza és továbbra is progeszteront termel, ami a hömérséklet szintjét magasan tartja.
A luteális szakasz hossza nem mutat nagy szórásokat, mindig kb. egyforma. Ha a luteális szakasz általában 13 napos és a hömérséklet már 16 napja magasan van, akkor nagy a valószínüsége a terhességnek. Ha viszont a luteális szakasz normálisan 16 napos, akkor 19 nap után valószínü a terhesség.
Na bocsi, hogy eltértünk....
bizonyám,h volt!Mensi napján úgy felment,min tmég soha.Szépen bele is éltem magam és aztán jött a csalódás.Akkor mondtam azt,h befejezem a mérést,mert csak reményt ad...
És nekem ott is mindig volt változás,szépen ment le és aztán föl.Ezért mondom én,h lehet,h valami nem fejeződik be úgy,ahogyan kellene és a closti majd megmutatja a helyes irányt odabent.:-)
sziasztok
az ovuteszthez: nekem mikor múltkor sikerült a babó, akkor nekem is csak halvány volt a második csík de láttam a változást benne; ebben a hónapban meg egyformák lettek a csíkok, szóval ez szervezet/teszt/ és ciklus függő. Szerintem a lényeg, hogy a változást lásd, ill. ilyenkor sokat segít a hőmérés, szerintem azon, tuti látni történt-e valami, mert az ovuteszt tényleg olyan izé, mikor teszem egymás mellé a teszteket, hogy na erősebb, gyengébb vagy milyen... aztán olyannak látom aminek akarom?? Szóval tán a hőmérés erre tán jobb. De lehet akkor is kellhet a s closty, hogy erősebb legyen a pé (elég nagyra nőjjön) és biztos megrepedjen a tüsző... nem tudom...
Pethoevi, mert úgy emlékszem volt neked nagyon szép görbéd is!!
hát nekem muszáj lesz,ha nem jön ebben a hónapban spontán.
állítólag a dokim a 3. naptól adja a clostit,erről már lecsúsztam,és hazudni nem fogok,pedig csak egy nap választ el.Ha azt mondja,belefér,akkor ok.Ha nem,akkor várok következő hónapi.Tehát elvileg megjön okt. 27 körül (ami lehet 22 is).A következő PÉ-m nov.8 körü...Szóval decemberben körül esedékes lehet. Azt már féllábon is kibírjuk!
De reménykedem,h ezzel sikerül is.Mert nagyon félek a műtéttől.
nekem azt mondta,h általában a 2. hónap mr sikeres.:-)
ezért gondolkoztam,h elkezdem,és a következőben már jöhet
de most eszembe jutott,h ha fogyok,hátha becsúszik magától,így nem mérgezem magam előre.:-)
decemberben már lesz baba!:-)))
:)))jaja
remélem én is.én még nemtudom mit fogok kapni.neked mennyi idöt mondott hogy hat??rögtön vagy mennyi kell neki?
na,ezért remélem,h hamar hat a closti...
csak egy kis seggberúgás kell nekünk!:-)
:-)
nálam is így van,sajna.jelek vannak,csak a teszt nem lesz totál pozi.van erősödés,de nem lesz erősebb a teszt csík a kontrollnál
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Palástfű vagy cickafark?
- Cickafark és palástfű
- Hogyan kell használni a cickafark és palástfű teát?
- Hogy kell használni a cickafark és a palástfűteát ?
- Mik a tapasztalatok a babatervezés miatt alkalmazott cickafark és palástfű teáról?