Hogyan kell használni a cickafark és palástfű teát? (tudásbázis kérdés)
Teak: en reggel este ittam ehgyomora.kb kaja elött fel oraval izesites nelkul melegen kb.2-3 deci vizhbz 2kaveskanal v egy teaskanal fü leforrazva,10percig allva hagyva. A vegen mar csak szemre mertem,ugy nagyjabol.
Egeszseges peteerest,cilust es mihamarabbi babasodast kivanok. Ja es tudod,hamarosan jön ;) nevemegnincs es a kurak nelkul ki tudja hol tartanank...
Szia Rami!
Én a mensi első napjától ittam a cickafark teát, napi 2 bögrével (kb. 3 deci), reggel egyet és este egyet (nem éhgyomorra), ízesítés nélkül.
A cickafarkat filteres kiszerelésben vettem a gyógyszertárban, de elég erős a teája, úgyhogy én kis idő után kivettem és ugyanezt a filtert használtam fel délután is.
Ezt 14 napig ittam, utána jött a palástfű. Ez füves kiszerelésben volt, 1 teáskanállal tettem egy bögrébe, hagytam benne kb. negyedórát (rá van írva a zacsira, hogy pontosan mennyi), utána leszűrtem és megittam.
Ebből napi egyet ittam, délután.
A ciklusomat nagyon szépen rendbetette, sokat reméltem tőle, de baba nem lett belőle. 2 hónapig toltam a kúrát, a harmadikban fogant meg a babám, amikor nem ittam teát egyáltalán. Na persze nem biztos, hogy ez összefügg.
Ez nagyon tutin le van itt írva, úgyhogy így nyugodtan használhatod:
Forrázzunk le 0,5 l forrásban lévő vízzel 1 maréknyi szárított cickafarkot, és hagyjuk állni 1-2 órán át, majd szűrjük le a főzetet, és öntsük a fürdővízhez.
Szia!
És adagra saccra mennyi kell a fürdő vízbe?
Melyiket kell elöbb használni és mennyit kell inni naponta. Mindenhol mást olvasok! Segítsetek!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Palástfű vagy cickafark?
- Cickafark és palástfű
- Hogy kell használni a cickafark és a palástfűteát ?
- Mik a tapasztalatok a babatervezés miatt alkalmazott cickafark és palástfű teáról?