Majonézes gombasaláta. recept
A Majonézes gombasaláta. hozzávalói:40 dkg gomba
1 nagy tubus majonéz
1 nagy fej vöröshagyma
1/2 dl olaj
só
bors
1 evőkanál petrezselyemzöld
1 evőkanál citromlé
A Majonézes gombasaláta. elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott, vékonyan felszeletelt gombát az olajon megpároljuk, majd a tűzről lehúzva hűlni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és a citromlével meg a majonézzel összekeverjük. Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. máj. 16. 07:19
A majonézes gombasaláta. elkészítési módja és hozzávalói.