Májas rizs recept


1/2 kg csirkemáj,
2 tasak gyorsrizs,
2dl tejföl,
1 tojássárga,
só,
majoránna,
ételízesítő,
kevés zsír vagy olaj
A Májas rizs elkészítési módja:
A csirkemájat apróra vágom, a zsiradékon átforgatom, majd víz hozzáadásával puhára főzöm. Nem kell az összes levet elfőzni róla. A végén sózom és bőven meghintem morzsolt majorannával. Közben a rizst ételízesítős vízben megfőzöm. A májat és a rizst összekeverem, egy tűzálló tálba teszem. A tejfölbe keverem a tojássárgát és ezzel öntöm le a rizst. 15- 20 perc alatt előmelegített sütőben összesütöm.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. okt. 30. 19:47
A májas rizs elkészítési módja és hozzávalói.