Magzatra veszélyes lehet? (tudásbázis)
ilyekor még nincs olyan összeköttetés köztetetek, nincs köldökzsinór
meg már tudott terhesség alatt is azt mondják hogy egy pohárka nem árt
én mikor terhes lettem hűtőt cipeltem, mivel nem reménykedtem már, pedig előtte nagyon figyeltem (főleg hogy előtte volt egy vetélésem mondjuk nem ez miatt, csak ezért jobban akartam vigyázni)... aztán akkor már ott volt Lina a pociban :D
Szóval biztos semmi nem lehet, de azért nagy duhajkodással már vigyázz
Kb. 5 hetes lehettem amikor egymást követő 3 nap buliztunk, ittam is nem keveset, majd kanapét cipeltünk le-föl a házban.
A fiam 1 hónap múlva lesz 2 éves. :)
Az első néhány hétre azt mondják, hogy a "mindent vagy semmit" időszaka. Tehát ha baja lenne, távozna.
Ha van és marad, ne aggódj, nem lett semmi baja, elég sok olyan gyereket ismerek, akik "így kezdték" :)
Sziasztok, ez volt az első gyógyszer mentes hónapunk, nem védekezünk, mert nem bírom az óvszert... (Ha már most sikerült a baba, amit kétlek...)akkor most kb. 3 hetes lehetek, viszont hétvégén nagy ünnepelést tartottunk és alkoholt is ittam...lehet ennek hatása a magzatra??
Más oldalakon azt olvastam, hogy csak a 4. terhességi héten ágyazódik be a hólyagcsíra (blasztocita) a méhfalba. Addig semmilyen kapcsolatban nem áll az anyával.
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Golden Retriever is lehet veszelyes!
- Mit lehet kuktában főzni? Nemrég kaptam, nem veszélyes?
- Terhesség alatti CT vizsgálat veszélyes a magzatra?
- Beágyazódás lázasan lehetséges és ha igen, veszélyes?
- A háromnapos láz (kisfiam most esett át rajta) kismamákra, magzatra veszélyes?