Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Magyaros rakott spagetti recept

Magyaros rakott spagetti recept

Elkészítési idő 60 perc

A Magyaros rakott spagetti hozzávalói:
40 dkg spagetti
40 " borjúhús
15 " vöröshagyma
15 " zöldpaprika
10 " paradicsom
6 " vaj
3 " zsemlemorzsa
pirospaprika

olaj


A Magyaros rakott spagetti elkészítési módja:
A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst. Megsózzuk, és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét. Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot. Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével. Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A magyaros rakott spagetti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook