Magyaros rakott spagetti recept


40 dkg spagetti
40 " borjúhús
15 " vöröshagyma
15 " zöldpaprika
10 " paradicsom
6 " vaj
3 " zsemlemorzsa
pirospaprika
só
olaj
A Magyaros rakott spagetti elkészítési módja:
A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst. Megsózzuk, és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét. Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot. Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével. Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ila, 2007. jan. 24. 15:54
A magyaros rakott spagetti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.