Magyaros falatok recept
A Magyaros falatok hozzávalói:4 kifli
10 dkg vaj
15 dkg csabai kolbász
2 húsos zöldpaprika
5 kisebb, kemény paradicsom
2 kisebb lilahagyma
5 tojás
A Magyaros falatok elkészítési módja:
A kifliket karikára vágjuk és megvajazzuk. A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk és fölszeleteljük. A kolbász héját lehúzzuk, és a megtisztított zöldségfélékkel együtt fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabok mindegyikére előbb egy-egy főtt tojáskarikát, majd egy paradicsomszeletet fektetünk. Beborítjuk egy hagymakarikával és ráteszünk egy-egy szelet csabai kolbászt és zöldpaprikát. A falatkákat fogpiszkálóval átszúrva tálra állítjuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. ápr. 17. 20:17
A magyaros falatok elkészítési módja és hozzávalói.