Olasz fasírt recept
Az Olasz fasírt hozzávalói:50 dkg darált marhahús
1 zsemle
1 tojás
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg mozzarella
6-8 szárított paradicsom
egy fél kaliforniai paprika
só, bors, oregánó, bazsalikom, petrezselyem
zsemlemorzsa
olaj
Az Olasz fasírt elkészítési módja:
A zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. A hagymákat apróra vágjuk, a szárított paradicsomot és a paprikát kis kockákra. Mindent összekeverünk, megfűszerezzük. A mozzarellát 1,5 cm-es kockákra vágjuk, egyet-egyet rakunk minden fasírtgombóc közepébe. A fasírtokat zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. ápr. 15. 08:14
Az olasz fasírt elkészítési módja és hozzávalói.