Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pácolt oldalas recept

Pácolt oldalas recept

A Pácolt oldalas hozzávalói:
1,8 kg oldalas

őrölt kömény
1 egész fej fokhagyma
kevés kókuszzsír


A Pácolt oldalas elkészítési módja:
A húst 2 csontonként feldarabolom, meghintem sóval, őrölt köménnyel. Beleteszem egy jól záródó edénybe, a gerezdekre bontott foghagyma kíséretében. Legalább egy napig hagyom pácolódni a hűtő legalsó részében. Egy lábasban megolvasztom a kókuszzsírt, beleteszem a húsokat, s fedő alatt addig párolom, amíg a csont könnyen kijön. A végén kicsit megpirítom, tetszőleges körettel tálalom.

Jó kocsonyás szaftja lesz, amit leszűrök. Kovászos- vagy csemegeuborkával kenyérre kenve reggelire, uzsonnára mennyei.


Kategória: Húsételek receptjei


A pácolt oldalas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook