Fóliában sült hús recept
A Fóliában sült hús hozzávalói:csirke comb vagy s.hús
vagy s.tarja
vagy s.oldalas
Fűszersó
Paprika,paradicsom
hagyma vagy gyümölcs Ha pácolod kb
ldl
olaj
mustár
fokhagyma
pirosarany
A Fóliában sült hús elkészítési módja:
A húst megtisztítod,lecsepegteted,megszórod fűszersóval/ezt én magam készítem:Só,bors,őrölt kömény,majoranna,bazsalikom,rozmaring, amit még gondolsz hozzá/Utánna tört fokhagymával bekenem és 1 éjszakára a hűtőbe teszem. Majd fólia zacskóba belerakom és azt teszel hozzá amit Te gondolsz/fönt már írtam, hogy miket szoktam/.Lezárod és be a sütőbe l kg.kb. l óra sülés
Ha pácolod, akkor az 1 dl. olajhoz hozzáadod a mustárt a pirosaranyat és beleforgatod a húst. Itt is l éjszakára a hűtőbe teszed. A további ugyanúgy mint az előbb. Én nagyon szeretem/A családom is/ ezt csinálni, mert nincs vele sok baj és fimon. Mielőtt kész van Ollóval kivágom a tetjét, hogy egy kicsit piruljon kb. lo perc. Vigyázz, mert a gőz kicsp ahogy kivágod. Ja, és mielőtt beteszed a sütőbe hústűvel megszurkálod kb. 8-szor különböző helyen.Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: korall44, 2007. szept. 16. 10:22
A fóliában sült hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.