Ma strandon voltam ugrottam egyet és annyira megrándult a nyakam, hogy még feküdni sem tudok! Mit tegyek? (tudásbázis)
:Daranyosak vagytok
csak nem tudtam irni mert lent voltam vidéken
de másnapra meggyógyultam szerencsére!
sziasztok
köszi h irtatok aranyosak vagytok!
hála istennek semmi bajom nem volt!másnap estére már nem fájt a nyakam tudtam vele aludni meg minden!csak az elsö éjszaka volt a kritikus mert nem tudtam még feküdni sem!
de azért köszi mindenkinek!puszi
Hajaj, csak nem kellett a kórházban maradnia?
Gyógyulj hamar :)
pontosan mit érzel?
és azt hol?
jaj nem tudom
majd meglátom hátha reggelig nem lessz semmi bajom!
nincs kivel menjek mert egyedül vok ithol,és assem tom merre van az ügyelet,de am én is nagyon félek
remélem holnapig még megleszek!és reggel egyböl megyek!
semmilyen krémed nincs izomlazitó vagy vmi sportkenőcs?
flektor?
hát este fél 7kor jöttem haza
és beteg kártyám sincs sajnos!de holnap elmegyek a körzetihez oda nem kell tb!remélem addig még megleszek!algopyrinem van de fastum gélem nincs:S
1-es verzió: Vegyél be erős fájdalomcsillapítót, (Cataflam, max. 2-őt), és ha van otthon izomlazító, azt is (pl. Mydeton, max. 2-őt) és holnap háziorvos
2-es verzió: Fogod magad, és MOST benmész az ügyeletre, mert tudod, nem lehet tudni, hogy nem-e az egyik csigolyád sérült valamilyen mértékben, a húzódással egyetemben, vagy bármi komolyabb. Ha kevésbé komoly, akkor is mérnek vérnyomást és adnak injekciót.
Orvos????????
Patika??????????
Kenjél rá valami izomlazító és fájdalomcsillapító kenőcsöt!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Termálvízben áztatja magát valaki télen. Helyes-e ha azt mondja: strandon voltam?
- Fiamnak leégett a háta strandon.Nivea sun naptejet vettem most, de azt írja, hogy leégett bőrre nem jó, nem szabad használni?
- Gyenesdiáson a strandon tegnap este egy 3 év körüli kislánynak eltüntek a szülei. Tud valaki valamit, mi lett, meglettek a szülők?
- 26 hetes kismama vagyok és néha olyan érzésem van mintha megrándulna a köldökzsínor a hasamban, áramütésszerű érzés. Mi lehet ez?
- Ortopédiához értők segítségét kérem, megrándult boka témában