26 hetes kismama vagyok és néha olyan érzésem van mintha megrándulna a köldökzsínor a hasamban, áramütésszerű érzés. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Hát nem tudom, de nem hiszem! Bár nálunk a szülés után derült ki, hogy 3 csomó is volt a zsinóron.
De nem hinném, hogy ez összefüggésben volt! Aztán ki tudja!?
Juj...
Ilyet az enyém is csinált!
Meg volt amikor összehúzta magát uh-on, próbálta elkerülni a "fejet" :D
Olyan cuki volt! Rühellte ha macerálták! :D azt csak nekem meg az apujának hagyta! :D
Nekünk is kislányunk ezt, de ezt tényleg ők csinálják?
Ugye nem az, hogy túl rövid a köldökzsínor?
Már bocsánat nekem mikor a lányom megmozdult akkor négy hónapos terhes voltam és kellemesen csiklandozta a hasamat belülről akkor éreztem milyen jóérzés. Ő is aktív volt és mozgékony.
Fel a fejjel Dumboci és jóegészséget neked. Ágnes
Hetek óta érzem ezt, főleg ha hirtelen mozdulok. Pont 1 hete voltunk 4D-n és azt mondták minden rendben.
Ezért is érdekelne saját tapasztalat.
Akkor ezek a lányok már csak ilyenek :-D
Enyém is folyton produkálja magát, ma Uh közben belerúgott az UH vizsgálófejbe. :-DDD
Szia, igen mondtam neki és azt mondta ez normális. De láttunk már dokit azt gondolni/mondani, hogy a kismama túlparázza a dolgokat. ;-)
Az első terhességemmel nem volt ilyen egyszer sem.
Nekem is volt ilyen!
A doki azt mondta, hogy egy kis amazon van a pocimban! :D
Nem kell egyből megijedni, bár megőrültem volna, ha nem mehetek el orvoshoz! :D
Ha az megnyugtat, menj el nőgyógyászhoz!
Kedves Dumboci elmentél már orvoshoz, márt mint nőgyógyászhoz és megkérdezted vajon mi lehet ez?
Ha még nem voltál minél hamarabb keresd fel és őszintén mond el a panaszodat és megtudod mitől van az. Kívánok jóegészséget neked Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Rossz szülők lennénk, csak mert nem tetetjük el a köldökzsinór vért?
- A 33. héten vagyok és a doki ma látta az ultrahangon, hogy rá van tekeredve a gyerek nyakára a köldökzsinór. Ez mennyire veszélyes?
- Mi a véleményetek a köldökzsinór vér levételéről?
- Ma strandon voltam ugrottam egyet és annyira megrándult a nyakam, hogy még feküdni sem tudok! Mit tegyek?
- A köldökzsinórvér-őssejtek megőrzésének fontossága
- A menyem május végén fog szülni. Fontolgatjuk a köldökzsinórvér levételét. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?