Ortopédiához értők segítségét kérem, megrándult boka témában (beszélgetés)
Nem vagyok doki, de én a helyedben pihentetném felpolcolva és járásnál befásliznám.
Nekem is volt ilyen malőröm, bár az én lábfejem extrém módon egy körtefa villás ága közé szorult, miközben én lógtam a fán, de ez mindegy is:P
Több mint 2 hónapig fáslizva bicegtem és még utána is sokáig érzékeny volt.
A fáslizást nem ajánlották?
Amikor kifordult és bedagadt a bokám, tiszta véraláfutásos volt, akkor vizes borogatást, jegelést, fáslizást ajánlottak. Nehezen apadt le és sokáig fájdogált.
7 HETE megrándult a bokám (Balesetis leletem is van róla), már két hete gyógytornára jártam. A héten nem mentem, mivel egyre rosszabbul jártam, egyre jobban fájt a bokám. Hétfőn elmentem maszek boka-ultrahangra, ahol megállapították, hogy az ízületeimben jelentős mennyiségű folyadék található , illetve több helyen is a bokámon belül ödéma látható.
Azóta nem tudok semmilyen orvossal kapcsolatba lépni, hogy mit tegyek. Jövőhét csütörtökre van ortopédiára időpontom, de addig is valamit tennem kéne. A gyógytornász azt mondta, nem tornázhatok. Na jó, de most jegeljem vagy infrázzam? Mozgassam, vagy polcoljam? Nem mindegy...
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?
- István kórház - segítséget kérnék orvos témában... sürgős lenne
- Könyvelő segítségét kérhetném, "hátrasorolt kötelezettség"/mérleg témában?