Gyenesdiáson a strandon tegnap este egy 3 év körüli kislánynak eltüntek a szülei. Tud valaki valamit, mi lett, meglettek a szülők? (beszélgetős fórum)
Tudok olyan ferfit aki Bukarestben felejtette a ket gyereket az autoba zarva es hazajott vonattal Erdelybe...
Van ilyen is...
Nem jott ra csak mikor a feleseg rakerdezett,hogy: A gyerekek???
Sok ilyen elfelejtos sztorit tudok... sajnos...
Igazad van, lehetetlen nem észrevenni, hogy hiányzik a gyerek!
Elképzelhető, hogy tényleg leléptek...volt már rá példa...
Ott voltunk, tegnap strandon, játszoterezett a fiam, és mikor mentem oda hozzá meg férjemhez a lányommal, akkor nézem mi ez a tömeg, meg hogy nagyon sír valaki, és a férjem mondja, hogy egy kislánynak eltüntek a szülei.
Kb. 2-3 év körüli barnahajú kislány zöld fürdőruhába volt és egy rózsaszín bikinis hölgy ölébe volt, ő próbálta vígasztalni és kiszedni belőle hogy hogy hívják, kik a szülei. De annyira meg volt rémülve, hogy csak sírt és egyfolytában mondogatta: anyuci! anyuci!! borzasztó volt tényleg. A végén már rendőrök is voltak ott, keresték a szülőket. Baromi későn jöttünk el, volt már vagy fél 9 is, majdem kiürült már a strand és a szülők sehol.
Már mindenfélére gyanakodtak ott az emberek, hogy valami érte őket a vízbe, vagy volt aki azt mondta, biztos, direkt otthagyták a gyereket így akartak tőle megszabadulni. De sztem ez nagy gáz.
Nem tudom elképzelni hogy valaki csak úgy otthagyjon egy kislányt. Mert hogy a gyerek cumija vagy mit tudom én elmarad az egy dolog, de hogy egy kislányt ne vegyél észre mikor elmész a strandrol, hogy nincs veled!! Hát szóval tényleg nem tudom mi van/volt, de annyira bennem van, majdnem egész nap rá gondolok mi lehet vele. ???
:(((
Sajnos én sem hallottam erről:(
De tényleg borzasztó lehetett. Szegény kislány, nagyon megijedhetett:(
Szia Edit!
Ott voltál vagy hol láttad?
Én nem hallottam:((
Borzasztó volt látni ahogy zokogott a kislány és egyfolytában csak azt hajtoatta: anyuci. Annyira nem megy ki a fejemből, hogy mi lehet vele.
Jó lenne ha valaki valamit tudna!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Segítség egy beteg kislánynak!
- Indira mennyire jó név egy kislánynak?
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- 4 éves kislánynál folyás. Volt így valaki?
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?