Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Lucskos káposzta- Erdélyi ízek recept

Lucskos káposzta- Erdélyi ízek recept

A Lucskos káposzta- Erdélyi ízek hozzávalói:
Egy db füstölt csülök
egy nagy fej káposzta
hagyma

ecet
kapor
liszt
tejföl.


A Lucskos káposzta- Erdélyi ízek elkészítési módja:
A csülköt majdnem puhára főzzük, a káposztát kockákra vágjuk és a hagymával hozzáadjuk a csülökhöz, sózzuk, enyhén savanyítjuk. Mikor megfőtt a liszttel és tejföllel behabarjuk, a tetejére kaprot szórunk.

Csülök helyett oldalassal is főzhetjük, úgy is nagyon finom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A lucskos káposzta- erdélyi ízek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook