Lucskos káposzta- Erdélyi ízek recept
A Lucskos káposzta- Erdélyi ízek hozzávalói:Egy db füstölt csülök
egy nagy fej káposzta
hagyma
só
ecet
kapor
liszt
tejföl.
A Lucskos káposzta- Erdélyi ízek elkészítési módja:
A csülköt majdnem puhára főzzük, a káposztát kockákra vágjuk és a hagymával hozzáadjuk a csülökhöz, sózzuk, enyhén savanyítjuk. Mikor megfőtt a liszttel és tejföllel behabarjuk, a tetejére kaprot szórunk.
Csülök helyett oldalassal is főzhetjük, úgy is nagyon finom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 0401c46c9f, 2008. okt. 7. 13:28
A lucskos káposzta- erdélyi ízek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.