Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Salátás bableves- Erdélyi ízek recept

Salátás bableves- Erdélyi ízek recept

A Salátás bableves- Erdélyi ízek hozzávalói:
30 dkg szárazbab
egy-két fej saláta
hagyma
olaj
liszt és paprika a rántáshoz

ecet
kapor
tejföl.


A Salátás bableves- Erdélyi ízek elkészítési módja:
A babot előző este beáztatjuk, puhára főzzük a hagymával, a salátát megtisztítjuk és kissebb darabokra tépkedjük, a babhoz adjuk, sóval, ecettel ízesítjük, enyhe rántást készítünk, végül hozzáadjuk az apróra vágott kaprot. Tálaláskor tehetünk a leves tetejére egy kis tejfölt.

Ha nem szeretjük a saláta enyhén kesernyés ízét, leforrázhatjuk, mielőtt beletennénk a levesbe


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A salátás bableves- erdélyi ízek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook