Lecsós rakott burgonya recept


1/2 kg pulykamáj,
1 üveg natúrlecsó,
2 nagy fej vöröshagyma,
6-8 db burgonya,
4 dl tejföl,
só,
bors,
pirospaprika.
A Lecsós rakott burgonya elkészítési módja:
Egy fej vöröshagymát apróra vágok, majd megdinsztelem. A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm, majd ízesítem sóval, borssal, paprikával, és megpirítom. Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót a másik fej hagymával elkészítem. Tűzálló tálat kizsírozom és a hozzávalókat soronként (1 sor burgonya, 1 sor máj, 1 sor lecsó, rá a tejföl) tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen, amit még egy kis tejföllel meglocsolok. Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Cilumiluci, 2010. szept. 7. 14:54
A lecsós rakott burgonya elkészítési módja és hozzávalói.