Csángó gulyás egyszerűen recept
120 perc
A Csángó gulyás egyszerűen hozzávalói:
1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 ek pirospaprika
3 kk köménymag
1 kg gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl
só, bors, tárkony
A Csángó gulyás egyszerűen elkészítési módja:
Alapnak marhapörköltet készítünk. Mikor a hús már majdnem puha, adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a savanyú káposztát. Főzzük tovább 30-40 percig, majd adjuk hozzá a bort és ízlés szerint a tárkonyt. Összerottyantjuk és melegen tejföllel, puha kenyérrel kínáljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. szept. 6. 12:22
A csángó gulyás egyszerűen elkészítési módja és hozzávalói.