Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csángó gulyás egyszerűen 2. recept

Csángó gulyás egyszerűen 2. recept

Elkészítési idő 90 perc

A Csángó gulyás egyszerűen 2. hozzávalói:
1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál pirospaprika
3 kiskanál köménymag
1 kg erdei gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl só
bors
tárkony.


A Csángó gulyás egyszerűen 2. elkészítési módja:
Alapnak marhapörköltet készítünk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk hozzá a felszeletelt erdei gombát és a savanyú káposztát. Főzzük tovább 30-40 percig, majd hozzáadjuk a bort és ízlés szerint a tárkonyt. Összerottyantjuk, készre főzzük és melegen tejföllel, puha házi kenyérrel kínáljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csángó gulyás egyszerűen 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook