Csángó gulyás egyszerűen 2. recept


1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál pirospaprika
3 kiskanál köménymag
1 kg erdei gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl só
bors
tárkony.
A Csángó gulyás egyszerűen 2. elkészítési módja:
Alapnak marhapörköltet készítünk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk hozzá a felszeletelt erdei gombát és a savanyú káposztát. Főzzük tovább 30-40 percig, majd hozzáadjuk a bort és ízlés szerint a tárkonyt. Összerottyantjuk, készre főzzük és melegen tejföllel, puha házi kenyérrel kínáljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2015. máj. 30. 17:29
A csángó gulyás egyszerűen 2. elkészítési módja és hozzávalói.