Pöttyös gombák és paradicsomkosárkák recept
A Pöttyös gombák és paradicsomkosárkák hozzávalói:6 kemény tojás,
3 kicsi és 6 közepes paradicsom,
20 dkg hús-vagy franciasaláta
A Pöttyös gombák és paradicsomkosárkák elkészítési módja:
A gombákhoz a kemény tojások keskenyebb végét kissé levágjuk, hogy biztosan álljanak a talpukon. Tetejükre biggyesztünk egy-egy fél paradicsomot, és majonézzel pöttyözzük. A paradicsomokat éles késsel ügyesen, kosár alakban kivágjuk. Belsejüket kikaparjuk és a kosárkákat megtöltjük finom hússalátával.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. szept. 3. 09:21
A pöttyös gombák és paradicsomkosárkák elkészítési módja és hozzávalói.