Lábszár nélkül is jó lesz a kocsonyám? (tudásbázis)
Van, ahol füstölt húst is főznek bele, nagyon finom úgy is. Jól tele van hússal, alig van benne tiszta kocsonya.
Zöldégfélét kell bele tenni, legfeljebb kiszedi belőle az ember, még mielőtt megalvadni tenné.
Ha elég bőr van benne, nem kell zselatin!
(persze az is fontos, hogy nem legyen túl sok víz a husokon, csak épp egy ujjnyival legyen magasabban mint a hús, és nagyon lassan, órákig kell főzni, hogy kioldódjon a zselés anyag)
Hirtelen korcsolyat olvastam:)
Ami alapot szokott bele tenni apum az fule, farka es nemi szinhusi. Sok sikert!
ne lábszárat tegyél bele hanem sertés körmöt
szerintem azt szoktak
de hogy megalszik e az kérdéses hogy teszel e bele étkezési zselatint
igaz ez egyénfügő
A bőrtől lesz zselés, kocsonyás!!
(Lábszárt a marhából vágnak! Sertés csülök, köröm
kell a kocsonyába, de jó a fej is)
Oké,bocsi,csak az álmosság beszélt belőlem!:)
Az a helyzet,még soha nem főztem,és soha nem kóstoltam..:( Az az izé,mozog a tányéron..:( De egyszer csak megkellene kóstolni,és megpróbálni főzni....
További ajánlott fórumok:
- Voltam anya szülés nélkül és leszek szüléssel is
- Attól félek, hogy méhnyakrákom van. Mi lesz a kislányommal nélkülem?
- Nézted a "Játék határok nélkül"-t? (Ha tudod, hol lehet leszedni az évadokat, légyszi írd meg priviben.)
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Sok torna, diéta nélkül lesz eredmény?-tapasztalotok
- Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön.