Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán? (beszélgetős fórum)
Semmilyen festéktől nem lehet megszabadulni csak úgy, ha kiszeded a hajból. Ez lehet a hajradírral ( többféle gyártótól van), vagy a régi szőkítőporos módszerrel. Előzőről annyit, hogy van, akinek sikerül vele, van, akinek nem. Attól is függ, milyen festéket kell leszedetni, és hány éves anyag van a hajon. Általában a saját festéküket sikerrel leszedik a színleszedők, az idegen márkájúnál kétséges az eredmény.
A szőkítőporos eljárás kicsit jobban megviseli a hajat, ezért jó, ha fodrász csinálja. Szintén attól függ az eredményesség, hogy milyen régi festéket kell kiszedni a hajból, milyen a haj minősége. Előfordulhat, hogy hónapokba telik, mire feketéből szép szőke lesz, és általában többszöri kezelés eredménye. Viszont a haj érdekében egyszerre nem ajánlatos ilyen drasztikus beavatkozást csinálni egyszerre.
A sötét színt nem fogja be semmi.Én natúr sötétbarnára festtettem a fodrászommal a hajamat egy ócska melír után és hiába raktunk rá világosabbat később nem lett jó.Megvártam amíg lenőtt!
Vagy a leszivatás de tönkre megy a hajad.
Van egy fórum a "Fodrász vagyok segíthetek"talán ott kérdezz rá,hátha tudnak segíteni!
Ó, a pasik mindig előre hisztiznek.... az Én párom már ezer és egy dologra mondta h neki az neeeem tetszik... azután megcsnáltattam és rendszerint rájött, h mégis tetszik neki.... :)
pl. az elmúlt 10 évben azt hallgatom h neki a műköröm nem tetszik, mert fúj meg minden..... erre, most Ő intézett Nekem körmöst és imádja... szóval szerintem csináltasd csak meg... majd ha látja milyen jól áll, megbékél vele :)
és egyébként is.... a legfontosabb h Te magad jól érezd magad a hajaddal.... elvégre Te viseled, vagy mi???? :))))))
na, akkor megérte a hercehurca ;)
bolond Nők :)
Igen vagy ez :)
Nekem vörös volt sokáig, aztán meguntam, elkezdtem lenöveszteni meg folyamatosan vágatni mikor már nagyon ocsmány volt, utána jött a melír. Aztán 2 évig úgy voltam, most egy éve megint vörös :)
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- EXTRÉM túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- NAGY túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Szeretnék fekete hajszínemtől megszabadulni! Hogyan lehetséges ez?