Sok torna, diéta nélkül lesz eredmény?-tapasztalotok (beszélgetés)
Szerintem a szülés után más...,mert akkor regenerálódik és szerveződik vissza a szervezet is magától...és ha még mozogsz az jó.
Akkor nekem is könnyebben mentek le a kilók kis mozgással,de egyszer csak megállt és az a 5 kiló tovább nem ment...
Nincs eredmény.Max2-3 kiló.
A volt sógornőm,hosszú évek után újra elkezdett edzeni,mert picit felszedett pár kilót...kb fél éve minden nap 2 órás edzése van,de ugyanúgy eszik sőt többet igényel a szervezte 1 kilót nem fogyott még..
Én heti 2-3 alkalom futással két kilót fogytam 5 hónap alatt.
Ha nem a legkönnyebb szinten csinálod,hanem közepesen, vagy ahogy inkább jól esik, akkor már kb 2 hét után te is észre fogod venni, hogy vékonyodott a combod! A vádlira is jó, de a combra hatásosabb!
De ha csak a combodon akarsz változtatni, akkor lehet guggolni, ugrálni, vagy ugráló kötéllel vagy anélkül! De egyszerű módszerek is vannak. Lépcsőzöl, ha nem akarsz ide oda mászkálni, akkor leteszel egy könyvet a földre és arra fellépsz lábujjhegyen megállsz és vissza! De lehet könyv nélkül is! Egyszerűen felemeled a sarkad a földről majd vissza!
Ha meg mind a kettőre akarsz egyszerre, akkor gyorsan egy helyben futás, olyan gyorsan amennyire tudod! Alig emeled fel a lábadat, olyan gyorsan a legjobb! Ez jó még fenékre is.
Ha a biciklizésnél maradsz akkor minimum fél órát tekerj mert onnantól kezdődik meg a zsírégetés! A 1 óra reális, azzal tuti fogsz vékonyodni!
sok sikert!
Le lehet fogyni, csak nem annyit és nem olyan gyorsan!
Ha kerékpározol, futsz, vagy valamilyen küzdő sportot csinálsz akkor le! Mint például a kick-box!
Nekem bejött!
Tény és való diétával könnyebb, de a sporttal tartósabb!
Sziasztok!
Nincs túl nagy súlyfeleslegem nagyon sokat tornázok de a diétákat nem tudom tartani.Szerintetek van esély,hogy fogyjak?Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Mi a véleményetek Rubint Réka tornáiról. Mennyi idő alatt látszódott eredmény?
- Napi egy óra torna mennyi idő után eredményez látható változást?
- Két hete kezdtem el a fogyit minden nap torna vagy futás fél óra plusz kevesebb kaja vacsi csak gyümölcs. mikor várható látható eredmény?
- Mennyi idő után lesz látható eredménye a testformázás céljából végzett tornázásnak?
- Citológiai eredmény P számozás nélkül??