Mi a véleményetek Rubint Réka tornáiról. Mennyi idő alatt látszódott eredmény? (tudásbázis)
Én nagyon szeretem a 20 perceseit.
A hosszabb teljes testek is szimpatikusak:-D
rengeteget segít, rövid idő alatt, csak csinálni kell:-D
Mikor tornázom mondja Réka: Meg tudod csinálni, ne hagyd abba!!
Erre a 6 éves kisfiam rámnéz, majd Rékára és azt mondja:
- Hát nem látod, hogy Anyukám már nem bírja????
:DDDDD
Sziasztok!
Én most is Rékára tornáztam, jól elfáradtam:DDD
Megnézem amit ajánlasz, mert nem sok időm van tornázni, Rékának is a 20 perces edzéseit szoktam...
Mint minden tornánál,itt is figyelni kell az étkezére attól függően,hogy izmot növelni vagy inkább fogyni szeretnél. Ha ez megvan,akkor Réka dvd-kel magadon 1 hónap múlva látod a változást az ismerősök meg 2-3 hónap múlva fognak megrohamozni a kérdésekkel,hogy mit csinálsz magaddal,amiért ilyen jól nézel ki.:-)
Réka tornái jók,de van már ettől sokkal szuperebb edző,időtakarékosabb és sokkal intenzívebb programokkal,gyorsabb és látványosabb eredményt lehet vele elérni.Péntek Enikő a neve. Keress rá:-)
A topik elsősorban a tornáiról, nem pedig a személyéről szól.
Csinálni kell, nem pedig szeretni. :)
Nekem akkor sem jön be...
Sosem majmoltam őt...nem tartom se szépnek, de még csak nem is csinos....szipirtyó az egész nő.
Persze attól más rajonghat érte...szerencsére nincs szükségem tornára...nincs mit leadnom:)
2013.04.29. óta tornázom RR programjaival. Eleinte azt mondtam, hogy heti 2 napon vagyok hajlandó nem tornázni, de hamar eluralkodott rajtam a teljesítménykényszer, így minden nap tornázom, nincs kivétel. :)
Mivel a térdem tropa, a térdelős-guggolós gyakorlatai eleve kilőve, és a hasizmozásra sem vitt még rá a lélek. :P
Elsősorban a 20 perces karizom és csípő gyakorlatait csinálom, váltogatva, minden nap. Az utóbbi pár hétben heti 2 alkalommal 30 perc ellipszis trénerrel tarkítom, de most már érzem, hogy egy 20 perces blokk nem lesz elég a további fogyáshoz, súly megtartáshoz.
Emellett odafigyelek az étkezésre, így kb. 12 kiló ment le eddig, de lehet, h több. Sajnos nem tudom, mennyi pontosan, mert elromlott a mérlegem. Az biztos, hogy a korábbi 48-50-es nadrágok helyett már elég a 44-es méret is.
A lényeg, hogy bárkivel is tornáztok, olyan gyakorlatot csináljatok, amit biztosan végig tudtok csinálni, így meglesz a sikerélmény, és nem adjátok fel.
Ha pl. én a 20 perces hasizom blokkjával kezdtem volna, tuti feladom, mert szerintem az csak nagyon edzetteknek és fanatikusoknak való.
Ami még nekem segített: kinyomtattam egy havi naptárat és egy bazi nagy X-et tettem arra a napra, amikor tornáztam. Ha látod, mennyit dolgoztál már, az is motivál.
Hajrá mindenkinek! :)
A tornait szeretem,O is tipikusan az az ember, aki mindig megfogja osztani az embereket, de amit csinal, azt jol csinalja.
Emellett enTatarek Rezso "tornajatol" valtoztam sokat, erdemes azt is kiprobalni. Sok sikert!
Én nagyon sokat tornáztam Réka dvd-ire. Az 1-2-re, és a 4-5-re. Mindegyik nagyon jó. Én nem vagyok rendszeres tornázó. Időnként belendülök, és pár hétig vagy hónapig rendszeresen tornázok, aztán elmarad. 2 kisgyerek és munka mellett néha már minden sok. De a befektetett 3 hónapból lehet élni 2-3 hónapig. Azaz szép forma marad, és nincs visszahízás.
1 hónap torna után szoktam tapasztalni: eltűnik a narancsbőr, megemelkedik, kikerekedik a popsim, laposabb has, vékonyabb derék, keskenyebb comb. Nagyon szépen formáz. Ha diétával párosul a torna, akkor még látványosabb a változás.
Én szívből ajánlom mindenkinek Réka tornáit.
Jó aláírom nekem sem szimpi maga a nő, csak arra voltam kíváncsi mennyire hatásos valójában az amit csinál. Mert ő nem attól a 20 percektől lett ilyen izmos...
Ha valaki hosszabb ideig csinálta milyen eredményei lettek?
A mellre nem lehet "gyúrni".
A testében nagy munka van, neki ez a pénzkeresete, másnak más.
Annyit Rubint Rékáról, hogy bármennyire reklámozza a tornáját a mellét mégis megplasztikáztatta, innentől nem hiteles számomra ez a nőci.
Maradt volna természetes kismellű nő, az egész tornája egy szemfényvesztés, csak egyet hajszol ő is a pénzt!
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Rubint Réka "Van 5 perced?" videója hatásos? Ért már el vele valaki eredményt?
- Aki Rubint Réka 2009-es dvd-jéről a combos részt csinálta milyen hamar jelentkezet neki látványos eredmény?