Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? (beszélgetés)
Szia, én telente csináltam a Réka tornáit. De csak a kardio gyakorlatokat. Az ugrálósakat nem szeretem. A fenék, has gyakorlatai szuperek...csak én baromira nem bírom elviselni sem a Réka kinézetét, sem a hangját...szóval már egy ideje nem csinálom. De, amúgy jó.
Én maradok a futásnál, annál hatásosabb zsírégető sport nekem nincs.
Hű, milyen sportosak vagytok :) teljesen belelkesített, hogy beleolvastam a topikba...
Nem sportolok rendszeresen, viszont jobb lesz rá visszaállni, mert amikor sportoltam sokkal jobban éreztem magam.
Most kezdtem el jógázni - ez épp nekem való, nagyon örültem, mikor rájöttem, hogy létezik olyan sport, amit én is tudok élvezettel csinálni :D
Hűha,hogy te miket csinálsz!Még nem is hallottam róla.
Amúgy tényleg hős vagy,én még mindig nem mozgok egy dekát sem,csak a kaja megy mostanában....
Hízok is!Úgyhogy valamit nekem is tennem kellene.
Én is ezen agyaltam:-). Télen,a mikor fázom és kifejezetten jó mozogni, itthon tornázni, akkor nem vágyom a diétás kajára. Nyáron, amikor meg könnyebb tartani a diétát, a fenének sincs kedve 80 fokban mozogni.
De január közepe óta hős vagyok. ELkezdtem újra. Először főleg step-et, most meg ez a második hetem a Cathe Friedrich féle STS Mesocycle-ből. SZó se róla, fáj mindenem :-)
A biciklizés tényleg nagyon jó,nyáron én is bicikliztem párszor munkatársaimmal,bár nem fogytam tőle,de azért szerintem egy kicsit izmosodtak a lábaim,csak persze már nem látszik...ez a tél,arra jó,hogy az ember még többet magára szedjen....
Bár én is próbálok odafigyelni,de azért ilyenkor télen az ember nézi a tv-t,és olyankor olyan jó a tv előtt enni...na ez az amit nem lehetne.
Sehol senki?
Újra kezdtem Billyt. Igaz, a másodiktól olyan izomlázam lett, és mire kihevertem a lányom adott egy kis calicit, még lábadozom belőle. De holnap valami könnyűt megpróbálok.
Szia!
Örülök, hogy hallok felőled! Én mindig benézek, de sose ír senki semmit így már én se próbálkoztam!
Én bevallom, az edzést abbahagytam, mert most a férjem többet van itthon, így nincs hova elvonulnom tornázni, na meg betegeskedtem is! :( Ez van! De az étkezést próbálom tartani éss bár rég nem mértem magam, de lóg a gatya rajtam.
Én még vagyok, csak nagyon ritkán.
2 hete megint linkelek, de előtte újrakezdtem Billy-t :-). Imádom még mindig vagy megint. És Jézuskára step-padot kértem.
A sok sütögetéstől ennek ellenére híztam vagy 4 kg-t:-(. Meg valószínűleg elmászott a pajzsmirigyem is megint. Rossz gyógyszert adtak a patikában, mondván amit én szedek, az hiánycikk. Kössz. Most levegőt venni se nagyon van időm, nem még tornázni, de januárban újra indul a buli
Senki nincs már itt?Nem ám kihal a fórum,bár ezt pont én írom,mikor már ezer éve nem írtam ide,bár nem is voltam itt mostanában.
Szóval ki hogy áll a mozgással?Én sehogy,bár legalább nem híztam,egy-két kiló ingadozásaim vannak.
Nincs kedvem ilyen hidegben mozogni,úgy várom a tavaszt.....
én nem nagyon, most tanulok ezerrel ..kicsit már unom h 12ig nézegetem a szaros ásványokat de msot ez a legfontosabb :/
úgyh tornázzatok helyettem is :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen mozgásforma az, ami nektek bevált?
- Melyik a legmegfelelőbb mozgásforma hízókúra alatt?
- Csípő-Has-Fenék részről milyen mozgásformával lehet leginkább fogyni, formásodni?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Érdemes az ugrókötelezést - mint sporttevékenységet - választani mozgásformaként? Formálja az alakot?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?