3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be? (tudásbázis kérdés)
A második mondatod......
Ez igenis egy nagyon jó módja a fogyásnak. Ha semmi mást nem csinálsz, ez akkor is sikeres lesz.
Nem muszáj egyszerre, 20 perc délelőtt, 20 perc délután vagy este. Még a kicsinek is tetszene, lehet próbálna veled ő is tornázni:) Van egy csaj, keress rá, Ő is így csinálta pici gyerek mellett, nem diétázott csak tornázott és nagyon szépen leadta azt a hatalmas 5 kilóját :) és tartja a súlyát már nagyon régen. Ibuska a neve:)
Azért persze a saját eszedre kell hallgatnod.
Sok sikert!
Igen, tudom, hogy jobb lenne, de 10 hós lánykám nem nagyon alszik mostanában, csak max 1/2 órákat, ezért aggódom, hogy nem fog menni a folyamatos 30-40 perces mozgás!
A diétám igazából nem kifejezett diéta. Nem eszem lehetőleg 5 után és próbálok nem összeenni minden marhaságot.
köszi :)
Ha jól számolom 5-öt adtam le szülés óta, nem olyan vészes, de elég lassan haladok...
Mennyit számít, ha csak 20 percet mozgok egy nap, és figyelek az étkezésre? Lehet sikeres? Ha igen, 2 hónap reális?
További ajánlott fórumok:
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- Szüléskor gátvágás mikor szükséges? ki hogyan élte meg?
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Tengerparti nyaraláshoz szükséges holmik