Tengerparti nyaraláshoz szükséges holmik (beszélgetés)
Sziasztok!
Fuuuu, jól megszaladtak a kommentek, en meg őszinte leszek, a nagy jöves-menésben teljesen el is felejtettem ezt a posztot 🙈 nagyon sajnálom! És nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat. Vegülis mindenünk megvolt, ami kellett, és fölöslegeset sem igazán vittünk. Nagyon jó volt az egész!
Testnyílásba azért még nem volt részem.
Pont olyan érzés, mint az első sikeres randevúd után...-))
Mert? Kardnyelőnek vélnek akkor?
Kés nélkül is megmotoztak már, a görcs álljon abba a nőbe, tuti valami leszbi volt. Testnyílásba azért még nem volt részem.
Úgy tudom, aki kést akar felcsempészni a járatra, annál automatikusan jön a testüregi motozás..
Akkor ártatlan pofikát vágva pucsíthatsz napestig...-)))
Ezeket hogy viszed fel a repcsire?
csak finoman érdeklődnék..-)))
Mert azt viszek magammal, és motorosfűrészt is.
K.gránátot halfogáshoz, valamint nyilat őz, nyúl leterítéséhez.
A kis baltát meg kifeledted...
Pedig este a tengerparton a tábortűz elengedhetetlen kelléke...
Kell a faaprításhoz...-)))
Se konzervnyitót, se sörnyitót, se dugóhúzót, főleg nem nagy kést nem vittem sosem magammal. :)
De ilyenkor derül ki, mennyire más a preferenciarendszerünk,mennyire mások a szokásaink.
Elmondom én mit nem hagynék itthon.Tapasztalat.
Általában az apartmanok jól felszereltek.
Kenyérvágókés. dugóhúzó, sörnyitó, konzervnyitó sehol nem volt.A kenyérvágókés jó egy dinnye felboncolásához is. Úgy kellett kérni a tulajtól mindent. Kávéfőző, kávé csak az íze miatt. Habár érdemes kipróbálni a helyi ízeket.
Ételt csak az első napra.Az árak nem sokban térnek el az itthoniaktól. Aztán fűszerek. Csípős vagy erős paprika magyar találmány. Szótár van a google-ban.
Hirtelen ennyi.
Referencia Görögország többször, Horvátország többször.
További ajánlott fórumok:
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- Szüléskor gátvágás mikor szükséges? ki hogyan élte meg?
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Mennyi pénz szükséges szerintetek az egyhetes nyaraláshoz?Tapasztalatok?